Bucurestiul se pregateste de Halloween! Iata locurile unde te poti distra

Halloween

In acest weekend, Romania se pregateste de Halloween: o sarbatoare imprumutata de la americani, care reprezinta de fapt un motiv de distractie. Cel mai mult se bucura patronii de cluburi, care vor profita din plin de aceste petreceri.

La capitolul "cluburi" Bucurestiul este, poate, cel mai dotat oras din Romania, asa ca nu este de mirare ca petrecerile organizate cu ocazia sarbatorii de Halloween sunt ... foarte multe.

Vineri, 29 octombrie:

-► Kulturhaus: Seara de 29 octombrie va fi o excelenta ocazie de a-ti lasa imaginatia sa calatoreasca pe culmi nemaiatinse si provocatoare la "The First Burlesque Show in Romania".

Invitata speciala a acestei seri va fi una dintre cele mai indraznete si apreciate dansatoare din Marea Britanie, pe numele ei Daiquiri Dusk, care va oferi publicului doua show-uri de burlesque autentic, ce combina aspectul sexy rock glam al anilor '80, striptease rockabilly si rock-ul alternativ cu tot ceea ce inseamna eleganta si farmec.

Citește și
Paris Hilton
Paris Hilton si cateii experimenteaza tinute de Halloween
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Cei interesati trebuie sa vina imbracati adecvat: costume, rockabilly, glam, fetish, glamour, goth, horror si ... in general tot ce inseamna extravagant. Vor fi concursuri de costume, concursuri de bautura si multe prajiturele pentru cei curiosi. Pretul biletului este de 10 lei.

-► Club Control organizeaza "The Great Rock 'n' Roll Circus - A Halloween Special".

Intr-o tara unde nici dictatorii n-au murit si nici politia n-a uitat ca a fost militie .. supergrupul Dead Ceausescus, format din Gabby (Molotov Cocktail), Stoi (Emil), Albert( NIste Baieti), Robert(Cobe), Roxana(Ex-Dekadens) si Dj Teo la platane va ofera exact ceea ce e de asteptat de la o trupa de punk-rock: Dinamism, Umor, Dezordine si Agitatie (adica DUDA). Intrarea la concert costa 20 lei.

Dupa concert, bineinteles, va incepe dansul cu "bestiile" si "zombii". Atentie! Intrarea la party se va face pe baza de bomboane si outfit-uri de Halloween.

-► Bellagio: Halloween Week-end

Ia-ti cel mai inspaimantator costum, cea mai hidoasa masca si cei mai buni prieteni si hai la petrecere! Clubul in care mortii se vor distra cot la cot cu cei vii, te asteapta la cea mai nebuneasca petrecere a anului.

Si pentru ca organizatorii evenimentului vor sa testeze imaginatia participantilor, vor premia cele mai tari costume .. cu sticle de vodka, whiskey sau sampanie. Asadar, fie ca te vei costuma in printesa, fie ca te vei transforma intr-un zombi, cat timp nu te descompui, ei te asteapta la distractie.

Sambata, 30 octombrie:

-► Club Daimon: Halloween Party

Ia-ti costumul sau masca si vino sambata 30 octombrie ora 23 sa te distrezi alaturi de vrajitoare, varcolaci si vampiri. Organizatorii promit un recital live de percutie cu Chi Pah si MC Adryanno la microfon!

Preturile au intrat la apa, iar locatia este ... in continuare acoperita si incalzita! Intrarea este libera.

-► Joyces: "Fright Night"

Incalzirea se va face cu o reprezentatie LIVE, sustinuta de "The Model", "Sinkronize" si "Pieton & Emap", care va vor duce intr-o calatorie .. de neuitat.

Petrecerea incepe de la ora 20.00, in timp ce after-party-ul este programat de la ora 4 dimineata, pentru cei care se vor transforma in zombi.

La intrare, orice persoana va beneficia de un machiaj horror gratuit, pretul unui bilet de intrare fiind de 5 lei, in care este inclus si un shot de alcool. Costumatia este obligatoriu de .. Halloweeen.

-► Fire Club: "Halloween Grand Re-Opening Party"
Dupa lupte "seculare", care au durat doua luni, clubul anunta ca "aproape" a terminat cu renovarea, asa ca organizeaza o seara speciala, cu monstri si dovleci.

-► El Comandante: De Halloween, vrajitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se incing dansuri ale monstrilor. Cu toate astea, El Comandante va asteapta in oricare din cele patru locatii din Bucuresti, sa petreceti impreuna noaptea de Halloween!

-► Palatul Universul: "HALLOWeen the CASTLE"

Palatul Universul este o cladire din Bucuresti in care a functionat in prima jumatate a secolului XX ... un ziar. Acum, ziaristii s-au transformat in creaturi sinistre, care isi asteapta oaspetii: "costumati-va, deghizati-va, speriati-ne, ingroziti-ne si premii-n beuturi veti primi" - promit organizatorii evenimentului.

Intrarea costa 10 lei, iar petrecerea incepe de la ora 21.00.

-► Base Cafe: "I Kill You"

Distractia incepe de la 20, cand va fi vizionat celebrul film horror: "A nightmare on Elm Street". De la ora 22, incepe si petrecere, unde costumatia de Halloween este obligatorie.

-► La Nuci: Trupa TAXI sarbatoreste Halloweenul "La Nuci"

Membrii trupei TAXI ii vor invata pe barbati sa spuna... "Cele doua cuvinte", sambata, 30 octombrie, "La Nuci", in cadrul unei petreceri de Halloween.

Vor fi masti, costume si festin gastronomic.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Pregatit pentru Halloween! I-a crescut in gradina un dovleac de 52 de Kg
Pregatit pentru Halloween! I-a crescut in gradina un dovleac de 52 de Kg

Dovleacul este atat de voluminos, incat un barbat bine facut nu il poate cuprinde cu bratele. De cum au aflat, vecinii l-au vizitat pe muresean sa ii afle secretul. Bostanul record va ajunge pe masa familiei o delicatese: fie clatite, fie prajitura.

Paris Hilton si cateii experimenteaza tinute de Halloween
Paris Hilton si cateii experimenteaza tinute de Halloween

Pe la americani e motiv de mare sarbatoare. Si prilej numai bun pentru Paris sa cumpere noi costumatii pentru doi dintre cateii ei.

Laura Cosoi va purta un colier cu 267 de diamante la Halloween Charity Ball
Laura Cosoi va purta un colier cu 267 de diamante la Halloween Charity Ball

Prestigioasa casa de diamante Rafael& Sons prezenta pe piata internationala din 1970, doneaza pentru cea de-a 6-a editie a Balului de Caritate de Halloween, organizat de catre Asociatia Ovidiu Rom, un colier de diamante impresionant.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.