Revista presei: Miracolul vietii! A nascut o fetita in timp ce era in coma!

Ultima actualizare: 06-06-2012 09:50

Viata a demonstrat inca o data ca este mai puternica decat orice si ca poate trece peste toate obstacolele. La spitalul Sfanta Anna, din Torino o tanara din Somalia, aflata in coma profunda, a dat nastere unei fetite perfect sanatoase.

La Republicca: Femeia, gravida in sase luni, avea cancer pe creier, iar tumora maligna se afla intr-o zona inoperabila. La cateva zile de cand a fost internata tanara a intrat in moarte cerebrala. Pentru a-i salva macar fatul, medicii au tinut-o in viata timp de o luna - perioada in care fatul sa se poata dezvolta suficient pentru a supravietui - cu ajutorul aparatelor. Medicii au reusit sa ii faca lui Idil o operatie cezariana ieri si astfel au putut scoate fetita din pantece.

In urma operatiei Idil a murit, insa fetita ei, care a fost botezata cu acelasi nume, este o dovada vie a miracolelor.

Reuters: Facebook, lansat la bursa din 2012Facebook, cea mai mare retea de socializare online este posibil sa fie listata la Bursa la sfarsitul anului 2012, a declarat un membru al consiliului de conducere. Ideea a venit din dorinta de a oferi companiilor sansa unei investitii in aceasta afacere, care a avut o crestere fulminanta. Un astfel de debut pe piata de capital de catre o companie evaluata la zeci de miliarde de dolari ar reprezenta una dintre cele bune oferte ale ultimului deceniu. Insa membrii consiliului Facebook nu doresc ca aceasta investitie sa aiba loc mai devreme de 2012.

CNN: Unei laureate a Premiului Nobel pentru Pace i-a fost interzis sa intre in Israel Unei laureate a premiului Nobel pentru pace i-a fost refuzata intrarea in Israel pe motiv ca in luna iunie s-a aflat pe una dintre navele care transportau ajutoare pentru Fasia Gaza, a declarat un purtator de cuvant al Ministerului de Externe israelian. Mairead Maguire a fost retinuta la aeroportul Ben Gurion dupa ce a sosit in Israel insotita de o delegatie de militante pentru apararea drepturile femeilor din toata lumea.

The Strait Times: Taifunul Fanapi provoaca moartea a 100 de persoane in China  Fanapi, care a afectat sudul Chinei saptamana trecuta, a provocat moartea a 100 de persoane si pagube a caror valoare depaseste cinci miliarde de yuani (554 milioane de euro). Peste 1,2 milioane de persoane au fost victime, in diverse grade, ale taifunului, potrivit articolului cotidianului postat pe site-ul de Internet al Departamentului pentru Afaceri Civile din provincia Guangdong.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO