Revista presei: Cum poti avea o reducere la Casco de 25%. Afla criteriile

asigurari auto

Proprietarii de masini care vor sa isi cumpere Casco in aceasta perioada au sanse sa obtina reduceri de pana la 25%. Conditiile pentru ca soferii sa obtina discountul sunt legate, printre altele, de "prudenta si responsabilitatea" in trafic.

Gandul: Confruntate cu reduceri de doua cifre ale vanzarilor de polite Casco, mai ales in prima parte a anului, companiile de asigurari incearca sa atraga noi clienti pe acest segment auto. "Companiile de asigurari ofera reduceri la politele Casco diferentiate pe anumite caracteristici ale autovehiculului, pe varsta soferului, tinand cont si de daunalitatea inregistrata. De exemplu, daca la modelul Touareg rata daunalitatii este mica, de 1%, atunci compania poate decide sa ofere o cota redusa la Casco", a explicat pentru gandul Bogdan Andriescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR).

Romania Libera: Corneliu Vadim Tudor a cerut sprijinul UDMR pentru televiziunea PRM In timp ce in Romania Mare demnitarii UDMR trec, in cel mai bun caz, drept „bozgori", Vadim Tudor i-a sunat de mai multe ori pe ministrul UDMR, Zsolt Nagy, dar si pe Vasile Blaga, pentru a-i introduce postul Cosmos TV in grilele de televiziune. Surprinzator sau nu, ambii demnitari, ale caror partide se afla de ani buni in conflict deschis cu CV Tudor, au fost cat se poate de amabili cu cel care i-a facut de nenumarate ori albie de porci in revista "Romania Mare".

EVZ: Criza economica ii alunga pe imigranti din Romania Numarul muncitorilor straini din tara noastra - vazuti de romani ca o amenintare, pentru ca ar accepta salarii mai mici pentru un volum mai mare de munca - a scazut din acelasi motiv pentru care a crescut si numarul de someri: criza economica. Asa arata statisticile oficiale, potrivit carora anul "de glorie" al imigrantilor (majoritatea din tari care nu sunt membre ale Uniunii Europene) a fost 2008, cand in jur de 15.000 de straini au primit drept de munca la noi, desi executivul preconizase un contingent maxim de 10.000 de lucratori.

Jurnalul National: Ministrul Economiei si-a luat consilieri prieteni si rude Ministrul Economiei, Ion Ariton, si-a definitivat echipa de consilieri cu care va lucra in perioada ur­ma­toa­re. Alaturi de el, ministrul si-a adus de la Sibiu trei prieteni si colegi de partid: Romeo Medan, Virgil Orlandea si pe jurnalistul Florin Staicu cu care se afla in relatie de rudenie. Singurul cu experienta la nivel ministerial, Romeo Medan, a fost pana de curand consilier in cadrul Ministerului Comunicatiilor. In aceasta calitate, Medan a primit o casa in Bucuresti din partea RAPPS, pentru care plateste o chirie lunara de 177,02 lei. Din februarie 2009, Medan este membru in consiliile de administratie ale Romtelecom, Socie­ta­tea Nationala de Radio­co­mu­ni­catii si Posta Romana.

Citește și
masini
Revista presei: Am ratat banii europeni pentru autostrada Nadlac-Constanta
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Adevarul: Universitatile de stat, bolnave de autism Ce furnizeaza universitatile din Romania? Nici calitate, nici eficienta, este concluzia studiului „Pentru o autonomie responsabila", publicat ieri de expertii Societatii Academice Romane (SAR). Cercetarea arata ca autonomia institutiilor de invatamant superior public s-a facut inainte ca acestea sa fie pregatite pentru performanta, invers de cum ar fi trebuit. Astfel, universitatile sunt libere sa decida structura, programele de studii si sa-si administreze veniturile, dar nu si-au dezvoltat si mecanismele care sa le asigure performanta. In primul rand, structurile de conducere sunt invechite. Rectorul e ales din randul cadrelor didactice, iar decizia apartine exclusiv acestora. Acest sistem serveste practic interesele corpului academic.

Ziarul FinanciarRomania, in top zece la productia de lapte in UE, insa doar unu din cinci litri ajunge in fabrici Lipsa fermelor mari si a implicarii crescatorilor de animale in procesarea laptelui face ca industria locala sa genereze afaceri de circa 900 de milioane de euro anual, de trei ori sub potentialul generat de cei 4,7 miliarde de litri de lapte produsi anual, din care doar 20% ajung in industria de procesare.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Revista presei: Romania are bugetari miliardari!
Revista presei: Romania are bugetari miliardari!

Cel putin 5% dintre romanii aflati in Forbes 500 miliardari 2010 sunt si bugetari. Unii dintre ei sunt secretari de stat, parlamentari, altii primari, consilieri judeteni sau locali.

Revista presei: Am ratat banii europeni pentru autostrada Nadlac-Constanta
Revista presei: Am ratat banii europeni pentru autostrada Nadlac-Constanta

Procedurile UE sunt deja greoaie, insa oficialii romani nici macar nu le incep. Asta este explicatia pentru gradul redus de absorbtie a fondurilor pentru infrastructura.

Revista presei: Cine e de vina pentru scumpirea alimentelor?
Revista presei: Cine e de vina pentru scumpirea alimentelor?

Discutiile in contradictoriu dintre producatori, procesatori si autoritati, purtate prin intermediul mass-media in ultima perioada, au ca efect o singura certitudine: mancarea produsa in Romania va fi mai scumpa.

Recomandări
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”
Iranul ameninţă Israelul să nu răspundă cu un nou atac: „Suntem pregătiţi să folosim arme neutilizate până acum”

Autorităţile iraniene au avertizat în ultimele ore că vor răspunde "în câteva secunde" cu "arme neutilizate până acum" unor posibile represalii ale Israelului după atacul iranian cu drone şi rachete de sâmbătă asupra statului israelian, informează marţi E

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ
Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară. Zonele vizate de atenționarea meteorologilor | HARTĂ

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vânt valabil marți și miercuri. În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou
Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou

În urmă cu puțin timp a fost inaugurată noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie.