Revista presei: Cum poti avea o reducere la Casco de 25%. Afla criteriile

Ultima actualizare: 20-05-2012 17:37
asigurari auto

Proprietarii de masini care vor sa isi cumpere Casco in aceasta perioada au sanse sa obtina reduceri de pana la 25%. Conditiile pentru ca soferii sa obtina discountul sunt legate, printre altele, de "prudenta si responsabilitatea" in trafic.

Gandul: Confruntate cu reduceri de doua cifre ale vanzarilor de polite Casco, mai ales in prima parte a anului, companiile de asigurari incearca sa atraga noi clienti pe acest segment auto. "Companiile de asigurari ofera reduceri la politele Casco diferentiate pe anumite caracteristici ale autovehiculului, pe varsta soferului, tinand cont si de daunalitatea inregistrata. De exemplu, daca la modelul Touareg rata daunalitatii este mica, de 1%, atunci compania poate decide sa ofere o cota redusa la Casco", a explicat pentru gandul Bogdan Andriescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR).

Romania Libera: Corneliu Vadim Tudor a cerut sprijinul UDMR pentru televiziunea PRM In timp ce in Romania Mare demnitarii UDMR trec, in cel mai bun caz, drept „bozgori", Vadim Tudor i-a sunat de mai multe ori pe ministrul UDMR, Zsolt Nagy, dar si pe Vasile Blaga, pentru a-i introduce postul Cosmos TV in grilele de televiziune. Surprinzator sau nu, ambii demnitari, ale caror partide se afla de ani buni in conflict deschis cu CV Tudor, au fost cat se poate de amabili cu cel care i-a facut de nenumarate ori albie de porci in revista "Romania Mare".

EVZ: Criza economica ii alunga pe imigranti din Romania Numarul muncitorilor straini din tara noastra - vazuti de romani ca o amenintare, pentru ca ar accepta salarii mai mici pentru un volum mai mare de munca - a scazut din acelasi motiv pentru care a crescut si numarul de someri: criza economica. Asa arata statisticile oficiale, potrivit carora anul "de glorie" al imigrantilor (majoritatea din tari care nu sunt membre ale Uniunii Europene) a fost 2008, cand in jur de 15.000 de straini au primit drept de munca la noi, desi executivul preconizase un contingent maxim de 10.000 de lucratori.

Jurnalul National: Ministrul Economiei si-a luat consilieri prieteni si rude Ministrul Economiei, Ion Ariton, si-a definitivat echipa de consilieri cu care va lucra in perioada ur­ma­toa­re. Alaturi de el, ministrul si-a adus de la Sibiu trei prieteni si colegi de partid: Romeo Medan, Virgil Orlandea si pe jurnalistul Florin Staicu cu care se afla in relatie de rudenie. Singurul cu experienta la nivel ministerial, Romeo Medan, a fost pana de curand consilier in cadrul Ministerului Comunicatiilor. In aceasta calitate, Medan a primit o casa in Bucuresti din partea RAPPS, pentru care plateste o chirie lunara de 177,02 lei. Din februarie 2009, Medan este membru in consiliile de administratie ale Romtelecom, Socie­ta­tea Nationala de Radio­co­mu­ni­catii si Posta Romana.

Adevarul: Universitatile de stat, bolnave de autism Ce furnizeaza universitatile din Romania? Nici calitate, nici eficienta, este concluzia studiului „Pentru o autonomie responsabila", publicat ieri de expertii Societatii Academice Romane (SAR). Cercetarea arata ca autonomia institutiilor de invatamant superior public s-a facut inainte ca acestea sa fie pregatite pentru performanta, invers de cum ar fi trebuit. Astfel, universitatile sunt libere sa decida structura, programele de studii si sa-si administreze veniturile, dar nu si-au dezvoltat si mecanismele care sa le asigure performanta. In primul rand, structurile de conducere sunt invechite. Rectorul e ales din randul cadrelor didactice, iar decizia apartine exclusiv acestora. Acest sistem serveste practic interesele corpului academic.

Ziarul FinanciarRomania, in top zece la productia de lapte in UE, insa doar unu din cinci litri ajunge in fabrici Lipsa fermelor mari si a implicarii crescatorilor de animale in procesarea laptelui face ca industria locala sa genereze afaceri de circa 900 de milioane de euro anual, de trei ori sub potentialul generat de cei 4,7 miliarde de litri de lapte produsi anual, din care doar 20% ajung in industria de procesare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!