Portret: Rihanna - sex, pumni si RnB

×
Codul embed a fost copiat

Are numai 21 de ani, dar e trecuta prin showbiz mai ceva ca Whitney Houston-cea-batuta-mar-de-Bobby-Brown.


E faimoasa, emana un sex-appeal de te lasa fara garda si are la CV o cafteala sora cu moartea din partea iubitului, cateva nuduri mai mult sau mai putin artistice, precum si un oracol intreg cu barfe legate de tot ceea ce o inconjoara. Faceti cunostinta cu Rihanna!

Vine din Barbados. Tatal este bastinas, iar mama s-a nascut in Guiana. Avantaj inca din start pentru tanara domnita: cand traiesti pe o insula exotica iar Dumnezeu e darnic cu tine, n-ai cum sa scapi neremarcata.

In cazul adolescentei Rihanna, iepuroiul care a sarit la interval a fost un ditamai producatorul, venit sa isi odihneasca oscioarele sub soarele prietenos. Uimit de talentele fetei, pe care i-a prezentat-o un cunoscut, a inregistrat-o. Rezultatul a ajuns direct in CD player-ul mogulului Jay-Z care mai ca n-a zis: "Vezi B., asta voce fresh, nu imitatiile dupa Tina Turner!”

Primele incercari ale Rihannei de a deveni o perlutza pe piata muzicala le consemnam prin 2004. Un an in care n-a prea bagat-o nimeni in seama. Arata si un pic altfel, ce-i drept: cu parul lung si putin cam ... acoperita. Nici "rolul” n-o ajuta: nu trebuia sa fie prea cool din postura de fata care deschidea concertele lui Gwen Stefani.

Citește și
Carla Bruni
Portret: Carla Bruni, amorurile madamei de Sarkozy
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Usor-usor, a inceput insa transformarea. Cateva piese au adus-o in topurile muzicale din intreaga lume si au pregatit-o pentru adevarata explozie!

In 2007, cu parul taiat in noua frizura bob - foarte la moda - si pielea stralucind, Rihanna a inceput sa cante de sub o... "Umbrella". Piesa, o colaborare cu vechea cunostinta Jay-Z, a innebunit o lume intreaga. Interesant e ca Britney Spears, ametita probabil de aburii bahici, nu a vazut potentialul melodiei - care ii fusese oferita ei mai intai - si... a refuzat-o! Rihanna s-a bucurat din plin de nebunia iscata: a plecat in turneu prin State si Marea Britanie, a castigat doua premii MTV, iar conturile din banca au inceput sa se ingroase.

Tot pe-atunci, ar fi prins colt si idila cu junele Chris Brown, vrajit de magica "Umbrella" a frumoasei. Cantaretul i-a facut o serenada speciala Rihannei, o piesa-raspuns, intitulata "Cindarella" ("Cenusareasa"), un fel de remix, dar cu alte versuri.

In 2007, presa scria orice avea legatura cu Rihanna si melodia ei. Fata "vindea" bine. De exemplu, in Marea Britanie - lovita de inundatii in acea perioada – era clar vorba despre blestemul Rihannei. In Grecia, in schimb, cantareata a vut cele mai slabe vanzari, pentru ca... vara a fost una torida.

"Umbrella” a fost numai primul strop. Robinetul cu hituri a inceput sa lucreze pentru Rihanna: "Shut Up And Drive", "Don't Stop The Music", "Take a Bow", "Disturbia", "Rehab" (cu Justin Timberlake) au facut-o idol pentru adolescentii din intreaga lume.

In tot acest timp, Rihanna era indragostita. Nu de Justin Timberlake, cu care toti jurnalistii se grabisera sa o cupleze, ci de Chris Brown, o tanara speranta a muzicii hip-hop, mai mic cu un an si ceva decat ea.

Cei doi cantau impreuna, ieseau in cluburi si la restaurant, dar le spuneau tuturor ca sunt doar foarte buni amici. Toata lumea stia insa ca declaratiile nu erau adevarate. Rihanna si Chris au tinut-o asa pana in februarie, anul acesta, cand a izbucnit isteria.

Indragostitii se intoarceau de la o petrecere si se pregateau de Premiile Grammy. Erau nominalizati amandoi la cateva categorii, iar Rihanna trebuia sa urce pe scena. In masina, au inceput sa se certe. Iar lucrurile au scapat de sub control, cantareata fiind lovita. Nu a scapat doar cu o palma: Chris i-a invinetit ochii, i-a spart buza, si i-a zdruncinat capsoru-i dragut. Rihanna a chemat imediat politia.

Din acel moment, povestea lor a devenit telenovela preferata a lumii intregi. Episoadele inca ne mai lovesc. Chiar lasa uneori senzatia ca vor capata ritm de "Tanar si nelinistit”: ba ca ea era prea geloasa, ba ca el prea impulsiv, ba ca ea era insarcinata, ba ca s-au impacat... Capac a pus fotografia infricosatoare de la sectia de politie, in care se vad urmele agresiunii asupra Rihannei. A devenit clar ca batausul Brown chiar nu avea nicio scuza pentru ce a facut si trebuia sa fie judecat.

Intrebarea care a stat pe buzele multora era daca Rihanna il va ierta vreodata pe Chris pentru cele intamplate. O intalnire care s-a vrut secreta la Miami, in casa lui P. Diddy, i-a pus probabil pe cei doi de acord: e vremea sa aiba drumuri separate! Rihanna s-a refacut acasa, in Barbados, iar Chris incearca sa nu se arate decat pe la procese. Cantareata s-a intors apoi in studio si lucrurile pareau a se linisti.

Pana cand buba cu puroi a explodat din nou. Domeniul de definitie al noului razboi: INTERNETUL, plin de fotografii in care ar aparea Rihanna, frumoasa de pica frunzele si goala de o iau razna pana si blanzii calugari,

Desi nu i se vede clar fata in niciuna dintre ele, asemanarea este izbitoare. Multi s-au grabit sa spuna ca tot Chris ar fi la originea "scurgerii” de informatii, in semmn de razbunare. Si, de parca circul RnB-istic nu era sufcient, un instantaneu cu tanarul domn incoronat cu o pereche de chiloti roz a iesit la iveala din cele mai ascunse foldere. Sa fi fost tot ai Rihannei s-a intrebat o lume intreaga, acum, in asteptarea unui nou episod. Caci, nu-i asa, povestea merge mai departe...

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Portret: Festivaluri care au zguduit lumea
Portret: Festivaluri care au zguduit lumea

Legendarul Woodstock, Isle of Wight, festivalurile anilor 80, 90, cele de la Sziget, Stuffstock, Peninsula, pe toate le gasiti intr-un nou portret marca www.stirileprotv.ro.

Portret: Carla Bruni, amorurile madamei de Sarkozy
Portret: Carla Bruni, amorurile madamei de Sarkozy

"Urasc machiajul, bijuteriile si hainele!" Am putea sa spunem ca e o declaratie inedita pentru o Prima-Doamna a Frantei. O prietena barfea prin ziare despre ea ca ar purta aceeasi pereche de pantaloni in fiecare zi. Daca ar putea, dar "functia" obliga!

Portret:
Portret: "Iepuras" coconas a fugit peste imas!

In zi de sarbatoare, avem dezlegare… la iepurasi. Nu este vorba nicidecum despre urecheatii cu panerele pline de oua, ci despre cei ai lui Hugh Hefner, cu nuri savurosi. Doar ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. Nu sunt victime | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. Nu sunt victime | VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.