Urmasul lui Allah? Pe trupul unui copil apar pasaje din Coran. FOTO

Dată publicare: 24-03-2011 06:41
Dată actualizare: 03-11-2012 08:32


Un semn divin sau o mare inselatorie? Este intrebarea la care nici specialistii, nici oamenii simpli n-au gasit deocamdata un raspuns. Toti au ramas uimiti, dupa ce au vazut cum pe corpul unui bebelus de 9 luni din Daghestan apar mesaje din Coran.

Medicii sunt siguri ca parintii nu picteaza trupul copilului si nici nu-l maltrateaza in vreun fel. Nu este pentru prima data cand presa ia in discutie cazul baiatului, dar acum dermatologii care l-au consultat pe cel mic sustin ca nu este vorba de arsuri sau de tatuaje temporare. Cu toate acestea, unii considera in continuare ca parintii isi maltreaza baiatul pentru a primi atentie.

Totul a inceput la putin timp dupa ce Ali Yakubov a venit pe lume. La cateva saptamani dupa nastere, parintii au observat o pata rosie pe barbia bebelusului. Dupa ce s-au uitat mai atent, au descoperit ca scria de fapt "Allah".

Iar de atunci, semnele misterioase s-au tinut lant. O data la cateva zile, pe trupul baiatului mai apare cate-un cuvant din Coran. Parintii, care n-au fost niciodata religiosi, nu stiu ce sa mai creada.

Semnele apar pe spate, brate, picioare si burta si, din spusele medicilor care l-au consultat, nu sunt desenate cu vreo vopsea speciala. Vestea s-a raspandit in regiune, iar leaganul bebelusului a devenit loc de pelerinaj. Parerile sunt insa impartite.

Un imam venit special sa-l vada pe micut a avut o explicatie... apocaliptica: "Sta scris ca, cu cat ne apropiem mai tare de sfarsitul lumii, cu atat mai des vor aparea astfel de semne."

Printre mesajele regasite pe trupul copilului se numara "Fii recunoscator si multumeste-i lui Allah!" sau "Aratati aceste semne omenirii".

 


VIDEO PROTVPLUS.RO