Spaniolii au prins cel mai original hot. Omul-elastic care se evapora cu tot cu prada

Dată publicare: 10-06-2011 10:30
Dată actualizare: 21-10-2012 14:36


Bagaje

Politia din Spania a anuntat joi ca a reusit sa prinda un hot  putin mai neobisnuit. Datorita abilitatilor de contorsionism, barbatul se ascundea intr-un geamantan, care era plasat in aeroporturi. Apoi, iesea de acolo si fura din bagajele pasagerilor.

Barbatul are o inaltime de 1'78 metri si este foarte slab, au anuntat ofiterii de politie din nord-estul Cataluniei, citati de AP. De asemenea, oamenii legii au mai arestat un om, care era complicele contorsionistului.

Cei doi hoti au reusit sa dea mai multe lovituri cu aceata metoda, inainte sa fie arestati. Complicele il plasa pe "omul-elastic" in cargoul de bagaje al autobuzelor care mergeau de la aeroportul orasului Girona spre Barcelona. Dupa ce incarca "bagajul" complicele se imbarca si el in autobuz, iar la finalul calatoriei, ridica geamantanul in care se afla hotul, cu tot cu prada.

Calatoria era de aproximativ 100 de kilometri, iar hotul folsoea obiecte ascutite pentru a deschide incuietorile. Pana la urma, ei au fost descoperiti dupa ce politia a fost alertata, in urma numeroaselor plangeri venite din partea calatorilor.

Sursa: AP


VIDEO PROTVPLUS.RO