Din secretele istoriei: Ce faceau in dormitor unii dintre cei mai cunoscuti suverani ai lumii

regele Solomon

Una din datoriile unui rege este aceea de a da tarii sale un urmas, dar, in decursul istoriei, multi suverani s-au dovedit a fi mult prea… plini de sarg in dorinta lor de a respecta aceasta obligatie.

Mai jos puteti vedea o parte din orgiile nestiute ale istoriei.
Huffington Post publica o lista cu regi si regine faimoase prin viata lor intima deocheata.


1. Regele Solomon (973-933 i.Ch.)
Cel mai intelept, dar si cel mai pasional rege al evreilor, Solomon a avut, potrivit Vechiului Testament, 700 de sotii si cel putin 300 de amante. Oficiale! In rest, cine poate sti….?

2. Faraonul Ramses al II-lea (1279-1213 i.Ch.)
Celebru prin domnia sa indelungata si prospera, Ramses a avut doua sotii principale si patru sotii secundare, care ii erau surori sau fiice, potrivit legii egiptene care incuraja incestul in familiile regale. In afara de acestea, se spune ca ar fi intretinut 200 de concubine, care i-au nascut 96 de fii si 60 de fiice.

Citește și
Sex Facebook
"Sexul, rege si pe Facebook". Rezultatele unui studiu care spune multe despre comportamentul pe net
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

3. Regele Henry I (1068-1135)
Suveranul Angliei i-a urmat la tron fratelui sau, care se crede ca era homosexual. Henry I era deosebit de potent si a avut cel putin 20 de copii nelegitimi. Din pacate insa, a avut o singur urmas recunoscut oficial, o fata, ceea ce a dus curand la un razboi civil.

4. Regele Charles al II-lea (1630-85)
Intrat in istorie ca fiind primul rege care a folosit prezervativ, regele Charles al II-lea se pare ca nu se descurca prea bine cu noua inventive, pentru ca a avut 14 urmasi de la sapte femei diferite.

5. Augustus al II-lea “Cel Puternic” (1670-1733)
Regele Poloniei, care a domnit 50 de ani, a avut cel putin 360 de copii bastarzi si un singur urmas legitim. Se spune ca avea asa de multi copii incat nu-I stia de toti si astfel a ajuns sa se culce din greseala chiar cu una dintre fiicele sale. Sotia lui oficiala a refuzat sa calce in Polonia cat timp el a trait, fiindu-i rusine de comprtamentul lui.

6. Regele John V (1689-1750)

Un caz mai special este cel a reglui Portugaliei, John al V-lea. El avea doua mari pasiuni – religia si femeile. A decis ca e mai bine sa le combine si astfel a ajuns sa aiba relatii intime cu calugarite catolice. Maicutele i-au nascut mai multi copii, care au fost crescuti intr-un palat din Lisabona.

7. Regele Ludovic al XV-lea (1710-1774)
Dintre toti regii Frantei, acesta a avut cele mai multe amante intr-un harem personal. Preferatele sale erau fetele tinere, de aproximativ 14 ani.

8. Regele Fatafehi Paulah (1784)
Exoticul suveran al insulei Tonga din Pacific l-a intalnit pe faimosul capitan James Cook, in timpul expeditiei acestuia din 1777. Astfel s-a aflat bizara traditie a insulei: regale este obligat sa dezvirgineze fiecare fata de pe insula, ceea ce insemna intre 8 si 10 fecioare zilnic. Se estimeaza ca in decursul domniei sale, regale s-a culcat cu aproximativ 37. 800 de virgine.

9. Imparateasa Ecaterina a II-a – “Cea mare” (1762-1796)
Faimoasa tarina este cunoscuta pentru ca prefera barbatii foarte bine dotati, printre iubitii ei numarandu-se si Gregory Potemkin, despre care circulau multe glume la vremea respectiva. Desi batrana si destul de bolnava, Ecaterina nu ezita sa cheme in patul ei soldati din ce in ce mai tineri. Ultimul amant oficial si l-a luat cand ea avea 60 de ani, iar el numai 22.

10. Regele William al IV-lea ((1765-1837)
Regele englez a avut 10 copii nelegitimi cu o actrita irlandeza si unul chiar cu o prostituata din Londra.

11. Regele Edward VII (1841-1910)
Desi a fost un suveran pretentios, cand venea vorba de femei, regale nu facea desosebire intre printese sau prostituate. Se spune ca a avut peste 7.000 de femei in timpul domniei sale de 50 de ani. Cand a fost incoronat, a cerut sa fie amenajata o loja speciala pentru amantele sale preferate, langa catedrala Westminster Abbey.

12. Regele Ibn-Saud (1876-1953)
Primul rege al Arabiei Saudite se culca in fiecare noapte cu trei femei diferite. Exceptie faceau perioadele in care mergea la lupta. De la varsta de 11 ani, cand a cunsocut prima femeie si pana la moartea lui, a avut 22 de sotii oficiale, 42 de fii si 125 de fiice. Datorita performatelor sale, tara lui se poate lauda astazi cu aproximativ 20.000 de printi sauditi.

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Ce face un rege cu banii cand are prea multi? Isi construieste parc de distractii
Ce face un rege cu banii cand are prea multi? Isi construieste parc de distractii "Star Trek"

Un parc de distractii imens, a carui tematica va fi inspirata din serialul SF Star Trek, va fi construit in Iordania, iar bugetul pentru definitivarea complexului este de 1,5 miliarde de dolari, scrie Daily Mail.

"Sexul, rege si pe Facebook". Rezultatele unui studiu care spune multe despre comportamentul pe net

Un studiu recent a dezvaluit ca 47% din utilizatorii Facebook au injuraturi pe paginile lor, iar barbatii fara studii superioare care vorbesc despre alcool pe Facebook au mai multi prieteni, decat cei "scoliti".

Fostele iubite ale lui William, printre invitatii controversati la nunta
Fostele iubite ale lui William, printre invitatii controversati la nunta

Includerea pe lista de invitati a unui rege african, a unui print din Bahrain, dar si pe unchiul lui Kate au starnit controverse, ba chiar au dat nastere la proteste in randul oamenilor de rand.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.