Ia 4.000 de lire sterline pentru a face sex, dar NU este prostituata si nici actrita in filme XXX

Ultima actualizare: 06-11-2012 20:25
Terapeuta sexy

Cand Padma Deva se intalneste cu un nou client, nu o face intr-un birou sau o cafenea, ci intr-o camera de hotel. Intalnirea dureaza doua ore si de multe ori include o partida de sex. Si totusi, Padma nu este o prostituata.

Platita la finalul fiecarei intalniri de clientul satisfacut, Padma nu se lauda cu "cea mai veche profesie din lume" ci cu una mult mai onorabila. Padma Deva este terapeut.

Nu unul obisnuit, insa. Femeia se ocupa de problemele sexuale ale pacientilor care nu pot avea relatii fizice normale.

Printre clientii sai se numara avocati si doctori, dar si studenti si oameni din constructii. Unii sunt casatoriti, altii nu, dar toti sufera de probleme precum ejaculare prematura, disfunctii erectile si timiditate excesiva.

Cel mai batran client/pacient are 65 de ani si cel mai tanar 25. Ambii au apelat la Padma cand erau inca virgini si simteau ca nu pot sa dezvolte orice fel de viata sexuala. Femeia i-a ajutat sa treaca peste probleme in 9 sedinte de doua ori pentru care i-a taxat cu 4.000 de lire sterline.

Criticii ii catalogheaza actiunile drept discutabile din punct de vedere moral, dar nu exista legi clare care sa o impiedice pe terapeuta sa-si faca treaba.

Femeia, a carei imagine nu a fost facuta publica de Daily Mail din motive de confidentialitate, este descrisa de jurnalistii englezi drept inalta, bruneta si extrem de frumoasa.

Padma recunoaste ca ideea de a se transforma intr-un sexolog atipic i-a venit dupa ce a urmarit un film in care Keanu Reeves juca rolul unui barbat dependent de munca a carui viata personala avea de suferit.

"E nevoie de incredere, inteligenta si maturitate pentru ca un barbat sa inteleaga metodele mele" e concluzia la care a ajuns Padma, care spune ca terapia ei da intotdeauna rezultate.P

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO