Ghaddafi a mancat un hamburger in timp ce i se transplanta par

Ultima actualizare: 03-11-2012 14:49
Muammar Ghaddafi

Dictatorul nu arata prea bine in ultimele sale aparitii. Pana la urma armata sa este bombardata, iar rebelii i-au distrus mai multe resedinte. In toata aceasta scena de razboi, medicul sau plastician face declaratii interesante.

In 1995, cand Ghaddafi era in plina glorie si nimic nu anunta apusul epocii sale, dictatorul i-a dat unui chirurg plastician brazilian un plic plin cu dolari americani. Scopul: sa-i atenueze semnele imbatranirii. Cei de la Associated Press au discutat cu medicul:

"Mi-a spus ca e la putere de 25 de ani, la momentul respectiv, si ca nu dorea ca oamenii tineri, compatriotii sai, sa-l perceapa ca pe un om batran", isi aminteste doctorul Liacyr Ribeiro. "I-am recomandat un lifting facial, dar m-a refuzat."

In loc de asta, Ghaddafi a acceptat un transplant de par. Din toata aceasta operatiune, doua lucruri sunt esentiale: a refuzat sa i se faca anestezie, preferand sa fie constient in timp ce se agita bisturiul pe langa corpul sau si, pe langa asta, i s-a facut foame dupa doua ore de la inceperea interventiei.

"Ne-au adus tuturor niste hamburgeri si am intrerupt operatia pentru ca Ghaddafi sa poata manca. Dupa cateva minute ne-am apucat din nou de treaba", povesteste medicul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO