L-au gasit pe Yeti. Si au dovada

24-03-2011 17:29


Yeti

Dupa desele aparitii ale omului zapezilor, oficialii guvernamentali rusi vor sa faca un institut de cercetare special pentru asta. Creatura s-ar fi aratat in Kemorovo, Siberia. Vedeti semnalmentele in articol!

Expertii in domeniul hominologiei s-au adunat la Universitatea din Kemerovo si sunt nerabdatori sa dovedeasca existenta oamenilor zapezii. Asta dupa ce locuitorii din acea zona jura ca s-au intalnit cu blanoasa creatura. Cum prin acele locuri tehnologia ajunge mai greu, niciunul nu avea insa la el un aparat foto in momentul cu pricina.

Potrivit declaratiilor a 15 martori oculari, in regiunea Kemerovo umbla o creatura cu mult par, care merge in doua picioare, inalta de peste 2,15 metri, care seamana mult cu un om si care isi face veacul prin zona salbatica a muntilor Shoria, scrie YahooNews.

Unul dintre locuitori pretinde chiar ca salvat de la inec un yeti, in timp ce vana pe valea unui rau.

Sateanul Afanasy Kiskorov, din Tashtagol spune ca "animalul este acoperit de o blana cafenie si ca se catara cu usurinta in copaci". Potrivit lui, creatura urla dupa ce cazuse intr-un rau, asa ca l-a salvat de la inec, desi nu se spune in ce fel a facut asta.

Desi nu au existat fotografii, s-au descoperit urme de par, amprente mari in noroi, asemanatoare unui picior de maimuta si culcusuri uriase facute din ramuri. In toata padurea respectiva sunt urme ale omului zapezilor, sustin cercetatorii rusi.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO