Galerie FOTO. Ce i-a speriat de moarte pe toti acesti oameni

Ultima actualizare: 08-11-2012 12:35
speriati

Ce au in comun toti acesti oameni, fotografiati in timp ce urla de spaima? S-au aflat in acelasi loc, la momentul nepotrivit, dar asta fara sa fie obligati de nimeni.

Vizitatorii unei case bantuite din Niagara Falls, Canada, au primit o doza zdravana de senzatii tari. Nu numai ca s-au speriat de moarte, asa cum se asteptau de altfel, dar clipele lor de groaza au devenitsubiect de amuzament pe Internet.

Proprietarii locuintei bantuite au avut nastrusnica idee de a-i poza pe turisti in cele mai "de groaza" momente ale turului, iar apoi au postat fotografiile pe site-ul companiei.

In aceste imagini este imortalizata clipa in care turistii, dupa ce au umblat pe intuneric prin casa bantuita, intalnesc deodata o masina plina cu fantome.

“Fabrica de Cosmaruri”, cum este denumita casa vizitata, este cea mai veche locuinta bantuita din America de Nord, fiind in circuitul turistic de 30 de ani.

Se spune ca aceasta casa a fost construita deasupra unei fabrici de sicrie, iar proprietarul fabricii a murit dupa ce mai multe sarcofage s-au prabusit peste el.

Printre principalele atractii ale “fabricii” blestemate se numara o camera cu ziduri care se inchid si un podet care se clatina.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO