VIDEO. Un ”preot” plesnește credincioșii cu agheasmă peste ochi. ”Dar are o ţintă, părintele!”

07-05-2019 18:28


preot, agheasma, kiev, roman, ochi, pleneste, facebook,

O înregistrare video în care oameni sunt plesniți cu agheasmă peste ochi de un presupus preot s-a viralizat. 

Clipul a fost postat marți pe contul de Facebook România LIVE şi a strâns peste un milion de vizualizări, distribuiri şi comentarii. Nu se cunoaște data la care a fost filmat însă.

În înregistrarea de 8 minute se vede cum un presupus preot român care pare să însoţească un grup de pelerini îi încolonează pe aceştia şi îi plesnește peste ochi cu agheasmă.

Scenele ar fi fost fost filmate la Mănăstirea Florovski din Kiev, Ucraina, potrivit relatărilor de pe Facebook. 

Dintr-o sticlă de Coca-Cola, ”preotul” toarnă agheasmă în mâini şi le-o aruncă pelerinilor cu putere în faţă. Unii dintre ei râd, alții nu au nicio reacție și rabdă cuminți.

Pe fundal se aud, însă, râsete. Chiar şi ”preotul” pare că se amuză în timpul ritualului bizar, când se și cântă „Hristos a Înviat!“.

La un moment dat, una dintre enoriașe vrea să se asigure că agheasma îi ajunge în ochi, așa că își ține pleoapele ridicate cu degetele. ”Dar are o ţintă, părintele..!” se aude o voce comentând, în timp ce o alta spune ”Poate scap de ochelari”.

Reacțiile celor care au vizionat clipul pe Facebook oscilează între amuzament copios si revoltă. Prezentăm mai jos câteva:

- ”Ce dexteritate are, era bun la tencuit pereţi, parcă îl văd cu canciocu şi mistria”

- ”Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi" a zis Nicolae Steinhardt. Că mare ţi-e grădina ta Doamne şi mulţi prosti ai în ea. Opriţi planeta, vreau să cobor!”

-”Să le ia cineva buletinele!! Ăştia au drept de votare.”

-”La minutul 5:15 femeia aia a fost fenomenală, mai avea puţin şi îşi punea scobitori ca în Tom şi Jerry, a ţinut ochii aşa larg deschişi probabil voia să se transforme în Xmen să îi iasă raze vindecătoare din ei după”

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Facebook

VIDEO PROTVPLUS.RO