VIDEO. Un câine terorizat de petarde a rămas blocat în interiorul unui perete

20-02-2021 15:29


Caine

O nouă dovadă că artificiile și petardele atât de iubite de oameni fac mult rău animalelor vine din China. Un câine terorizat de pocnitori a rămas blocat într-un perete, în timp ce încerca să se ascundă de zgomotele puternice.

Incidentul a avut loc într-un bloc din Yancheng - sud-estul Chinei - la finalul săptămânii trecute, când oamenii sărbătoreau Anul Nou Chinezesc.

Potrivit localnicilor, câinele s-ar fi speriat de sunetul petardelor și a încercat să se ascundă, însă nimeni nu își poate explica cum a rămas blocat în interiorul peretelui care desparte două apartamente, relatează Daily Mail.

Oamenii au fost alertați de sunetele disperate ale animalului și au chemat o echipă de intervenție care a spart zidul pentru a-l elibera.

O filmare distribuită pe rețeaua de socializare Douyin - versiunea chinezească a TikTok - arată arată un bărbat care sparge zidul cu un ciocan, iar cățelul scoate capul prin gaură. Bărbatul a continuat să spargă zidul până a reușit să scoată animalul bl

O echipă de intervenție a sosit pentru a elibera animalul după ce vecinii l-au auzit în spatele compartimentului și au chemat poliția.

Câinele nu a fost rănit în urma acestui incident.

Sursa: Daily Mail

Tags: caine, china, perete,


VIDEO PROTVPLUS.RO