VIDEO Petreceri de Halloween din Sectorul 1, sparte de polițiști. 200 de persoane se aflau într-un club

Ultima actualizare: 31-10-2021 21:43

Două petreceri de Halloween au fost întrerupte de polițiștii Sectorului 1, sâmbătă după-amiază, dar și în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aproximativ 200 de persoane se aflau în interiorul fiecărui club.

Prima petrecere de Halloween a fost oprită de polițiști chiar din fașă, puțin după ora 18. La doi pași de sediul Guvernului, sute de oameni abia intraseră în local, când agenții au dat buzna și le-au stricat seara. Invitații au scăpat basma curată pentru că aveau certificate verzi, însă patronul clubului a fost amendat.

„Polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu că într-un club din sectorul 1 se desfășoară o petrecere la care se aflau 200 de persoane. Operatorul economic a fost sancționat cu o amendă de 9000 de lei”, a transmis Poliția Capitalei.

Un alt eveniment de Halloween considerat ilegal de autorități, a rezistat ceva mai mult, până după miezul nopții.

Polițiștii au aflat despre puzderia de oameni care se distrau în spatele ușii închise, după ce doi dintre petrecăreți au sunat la 112 și au reclamat că ar fi încercat să iasă în mai multe rânduri la fumat, în exteriorul clădirii, dar agenții de pază ai clubului i-au împiedicat să iasă, tocmai ca să nu divulge organizarea petrecerii.

În acest caz, trei dintre invitați vor trebui să achite câte 10 mii de lei pentru că fie nu purtau mască, fie nu aveau certificate de vaccinare. Clubul a primit însă o sancțiune și mai mare, de 20 de mii de lei, pentru că a organizat petrecerea și a depășit programul de funcționare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO