Un tânăr din SUA a găsit o scrisoare veche de 40 de ani pe stradă. Mesajul era emoţionant

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Când se plimba pe stradă, un tânăr american din Orlando, Florida, a găsit o misterioasă scrisoare de iubire, scrisă în urmă cu mai bine de 4 decenii.

Cu ajutorul vecinilor, a reușit sa ajunga la fiica expeditorului. Femeia nici măcar nu știa că există acestă epistolă, pe care tatăl i-a trimis-o mamei, înainte ca ea să vină pe lume.

"Vom avea o viață minunată împreună și copii frumoși, așa ca mama lor... Dar nu urechile ei, vor avea urechi ca ale mele..." Daniel i-a scris aceste cuvinte "lui Sally, cu dragoste", in 17 ianuarie 1977... Asa ca ne putem imagina surprinderea lui Chris Bower cand a găsit epistola, cu hartia ingalbenita de trecerea timpului, cand se plimba pe o strada din centrul orasului Orlando, din Florida.

“Am văzut această foaie de hârtie pe jos... Mi-a atras atenția și am ridicat-o. M-a frapat imediat data de pe scrisoare: 17 ianuarie 1977”, povesteşte cel care a găsit-o. Tânărul s-a gandit ca foaia pe care erau asternute randurile scrise de un indragostit este importanta pentru cineva... Asa ca a postat-o pe aplicaţia Nextdoor, care ii informeaza pe utilizatori ce se intampla in cartierul lor.

Impresionati, vecinii au pornit o investigatie. Si asa au descoperit ca scrisoarea ii apartine, probabil, unei femei, Sarah, careia i s-a furat bagajul din masina, la inceputul saptamanii trecute.

Scrisoarea - redactata de tatal Sarei si adresata mama ei - era in valiza furata. Ambii parinti s-au stins, iar Sarah tocmai primise valiza cu obiecte de familie de la o ruda, fara sa stie ce anume contine.

Emoționată, Sarah le este recunoscătoare vecinilor, pentru că a recuperat ceea ce consideră o comoară.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO