Un tânăr din Mureș a murit, după ce s-a izbit cu mașina în mai mulți copaci și o casă

Ultima actualizare: 26-08-2020 18:15

Accident cumplit miercuri dimineață pe o șosea din Mureș. Un tânăr de 33 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina în mai mulți copaci și apoi într-o casă.

De altfel, în urma impactului, vehiculul s-a făcut bucăți, iar rezervorul a fost fisurat.

Șoferul era singur în mașînă și se grăbea să ajungă la părinți. În localitatea Roșiori a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei. Au urmat secunde de haos.

Localnic: „Am crezut că a căzut ceva de pe mașină, am fugit afară, m-am uitat pe stradă și atunci am văzut că s-a lovit mașina de copac. Nu puteam să deschidem capota, era pe perete, curgea motorină”

Localnici au chemat imediat ajutoare, însă era deja târziu.

Pl. Rad Radu, detașamentul de pompieri Luduș: „Autoturimul era răsturnat pe partea dreaptă în afara parții carosabile, înăuntru se afla o victimă de sex masculin. S-au efectuat manevre de scoaterea victimei din autoturism”.

Localnicii îl știu pe tânăr și spun că nu se pune problema să nu fi cunoscut drumul.

Emanuela Farcaș, purtător de cuvânt IPJ Mureș: „Nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac și peretele unui imobil, a fost cosnstatat decesul acestuia”.

Polițiștii au deschis dosar penal în rem pentru ucidere din culpă. Trupul tânărului a ajuns la Institutul Medico-Legal pentru necropsie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO