Un șofer de TIR din Vaslui și-a infectat toată familia, fără să bănuiască. Soția lui a murit de COVID

Ultima actualizare: 31-08-2021 11:54
Un șofer de TIR din Vaslui și-a infectat toată familia, fără să bănuiască, Soția lui a murit de COVID
Shutterstock

Un șofer de TIR din Vaslui, recent întors dintr-o cursă din Uniunea Europeană, a reușit să-și infecteze toată familia,iar soția lui a murit în urmă cu câteva zile la spitalul din Bârlad. Evident, omul nu a știut că avea COVID, pentru că era asimptomatic.

Femeia în vârstă de 67 de ani a luat boala, spun apropiații, de la soțul său, șofer de TIR, care a venit dintr-o cursă infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Bucuria revederii s-a transformat într-un coșmar, căci femeia a început să se simtă rău, relatează cotidianul Vremea Nouă. Boala oricum fusese transmisă și celorlalți membri ai familiei, inclusiv nepoților, însă starea de sănătate a femeii de 67 de ani a început să se deterioreze vizibil.

A fost însă sceptică cu privire la existența virusului și a ajuns la Spitalul din Bârlad în ultimul moment. A decedat în scurt timp, iar pe 31 august, spun apropiații, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi adus acasă, la Huși.

„A avut mereu un fel energic de a fi. Un om muncitor, o femeie vrednică, de toată isprava. De aceea poate că nici nu a luat în seamă prea mult, când a început să se simtă mai slăbită, mai că o doare ceva, că una, ca alta. A crezut că trece”, au spus apropiați ai familiei, potrivit sursei citate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO