Un rus ţine un leopard în apartament şi îl scoate în faţa blocului

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Un bărbat și o femeie din Rusia ies din anonimat cu animalele lor neobișnuite de companie.

Domnul crește în apartamentul său un leopard adult și îl scoate la plimbare în lesă, spre disperarea vecinilor.

Iar doamna - directoarea unei grădini zoologice - ține acasă 3 pui de feline sălbatice, respinși de mama lor, dar adoptați de cățelușa familiei.

Camerele de supraveghere l-au filmat pe stăpânul leopardului din Nijnîi Novgorod, când cobora scările blocului, că să-și scoată la plimbare animalul de companie...

Îl ţine în lesă, că pe un câine obişnuit... Şi le-a spus reporterilor de la o televiziune locală că leopardul este prietenos cu oamenii şi, în general, atât de cuminte şi de bine dresat că n-ar face rău nici măcar unei muşte!

Numai că urmele pe care le lasă pe nisip, la locul de joacă al copiilor, au devenit o imagine obișnuită - şi totodată îngrijorătoare - pentru ceilalţi locatari, care au făcut mai multe plângeri la poliţie. Dar fără niciun ecou, deocamdată.

Tot în Rusia, dar la vreo 8.700 de kilometri distanţă, într-un apartament din Vladivostok, trei pui de feline sălbatice se hărjonesc, cât e ziua de lungă, cu o căţeluşă golden retriver.

Scenele se derulează acasă la directoarea grădinii zoologice din oraş, care şi-a transformat locuinţa în... "creşă temporară" pentru puii respinşi de mamele lor. Mai ales că Tessi, căţeluşa familiei, i-a adoptat imediat.

Năzdrăvanii sunt vizitaţi mereu şi de medicul veterinar, care se asigură că sunt sănătoşi şi se dezvoltă cum trebuie.

De fapt, iniţial, Tessi a adoptat doi pui de leopard. Dar unul dintre ei avea probleme la inimă şi a fost dus la un centru de reabilitare, unde primeşte îngrijire medicală permanentă.Celălalt pui de leopard s-a împrietenit rapid cu ceilalţi musafiri cu blăniţă de la bloc - tigrişorul Alexa şi leul Astra.

În curând, animalele vor fi duse înapoi la Zoo. Deocamdată însă, e numai armonie şi bună dispoziţie în această menajerie... de la bloc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO