Un model care visează să devină Barbie, la un pas de moarte din cauza operațiilor


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2017 19:08
Categorie: Stiri Diverse
Amanda Ahola

O tânără a fost la un pas de moarte, după ce s-a supus mai multor operații estetice pentru a semăna leit cu păpușa Barbie.

Amanda Ahola, în vârstă de 21 de ani, este un model din Finlanda care a făcut mai multe operații estetice, dorindu-și să atingă „perecțiunea de plastic”, scrie Mirror.

Tânăra a cheltuit 15.000 de lire sterline pentru a-și face implanturi cu silicon, a cheltuit alți 4.000 de lire pentru o operație la nas și sute de lire pentru a-și injecta Botox.

Una dintre operațiile pe care le-a suferit a fost plătită de un bărbat pe care l-a cunoscut în mediul online, în ciuda faptului că tânăra are iubit.

„Am găsit un bărbat pe Instagram, pe care nu l-am întâlnit niciodată și cu care am vorbit doar la telefon. Atâta timp cât cineva îmi plătește facturile și o operație fără să vrea să mă vadă, pentru mine este în regulă. Iubitului meu nu îi place de el”, mărturisește tânăra.

Numai că operația nu s-a dovedit a fi una de succes, tânăra suferind complicații.

„La ultima operație am crezut că mor. Nu îmi amintesc totul, dar am câteva frânturi din sala de operație și după aceea îmi amintesc când m-am trezit. A fost ca un vis ciudat. Mă aflam pe patul de spital, iar mama și iubitul meu erau lângă mine. Amândoi au început să plângă, iar mama, care nu știa că am fost operată, mi-a spus că mi s-a întâmplat ceva rău și după m-au întrebat dacă îi recunosc deoarece cu o zi înainte nu i-am recunoscut”, își amintește tânăra.

În ciuda faptului că Amanda putea să-și piardă viața, aceasta susține că nu regretă alegerea făcută.

„Nu regret ceea ce mi s-a întâmplat pentru că a fost decizia mea și accept consecințele ei. În realitate sunt devastată pentru că știu că putea să-mi aducă sfârșitul”, a mărturisit aceasta.

Tânăra se declară fericită și împlinită cu ea însăși.

„Barbie se apropie de perfecțiune, iar eu vreau să devin și eu perfectă. Atunci când oamenii îmi spun că sunt o Barbie falsă, asta poate numai să mă bucure”, susține Amanda.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO