Un guru din India care susținea că vindecă oamenii de Covid-19 cu sărutul lui a murit din cauza virusului

Dată publicare: 12-06-2020 12:29
Dată actualizare: 13-06-2020 21:38


ambulanta india

Un bărbat din India care a susținut că îi poate ajuta pe oameni să scape de Covid-19, prin intermediul ritualurilor de exorcizare, pupându-le mâna, a murit după ce s-a infectat cu noul virus.

Bărbatul care a susținut că poate vindeca persoanele infectate cu noul coronavirus, a murit din cauza Covid-19, după ce a infectat 20 de persoane pe care le-a „tratat”, transmite Daily Mail.

El le pupa mâna oamenilor și le spunea că îi va ajuta să scape de probleme. De asemenea, bărbatul susținea că sărutul lui este ca un leac care a vindecat pacienții infectați cu noul coronavirus.

Autoritățile au precizat că bărbatul a contractat și el virusul și la scurt timp a decedat. De asemenea, 20 de persoane cu care a intrat în contact s-au infectat și ele.

Oficialii au tras un semnal de alarmă către populație, îndemnând oamenii să nu creadă astfel de persoane, pentru a evita un noul val de infecții.

Numărul cazurilor de infectare din India a ajuns în prezent la 295.772, după recenzarea joi unui număr record de 9.996 de noi contaminări.

India, aflată în proces de redeschidere după o perioadă de restricţii prelungită, s-a confruntat cu o creştere exponenţială a numărului de cazuri noi în ultima săptămână, care a culminat cu cifra record de joi.

Cu o populaţie de 1,3 miliarde de locuitori, ţara a înregistrat însă o rată relativ redusă a deceselor provocate de COVID-19, cu 8.498 de decese raportate, potrivit datelor guvernamentale.

Sursa: Bianca Chirila


VIDEO PROTVPLUS.RO