Un bărbat a stat 28 de ani după gratii, din cauza unei femei care visase că a fost violată de el

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Barbat acuzat de viol pe nedrept
Getty

Clarence Moses-El, un bărbat din Statele Unite, a petrecut 28 de ani după gratii, pe nedrept, după ce o femeie a visat că acesta o violase.

 

Incidentul a avut loc în 1988, când o femeie a declarat la poliție că a fost violată. Inițial, ea a spus că agresorul ei fusese un individ, care ani mai târziu a și recunoscut agresiunea, însă s-a răzgândit două zile mai târziu. Când se afla în spital, a visat că agresorul ei fusese Moses-El, astfel că acesta a fost condamnat la 48 de ani de închisoare, deși a susținut că e nevinovat, scrie Daily Mail.

Bărbatul a încercat să facă recurs, însă nu a reușit să demonstreze că nu fusese făptașul, din cauză că poliția din Denver a aruncat probele ADN din acest caz. Totodată, au fost distruse și hainele purtate de victimă în noaptea agresiunii, deși judecătorul dăduse un ordin pentru ca probele să fie păstrate, motivând că ar putea face lumină în cazul lui Moses-EL.

Soarta bărbatului s-a schimbat, însă, în 2013, când acesta a primit o scrisoare de la un alt bărbat, L.C.Jackson, care i-a mărturisit că nu crede că acesta este vinovat de viol, pentru că în noaptea respectivă el întreținuse relații sexuale cu victima.

„Nu știu ce să îți spun, dar aș vrea să scot la lumină ceva ce am făcut în întuneric. Am inima grea”, i-a scris Jackson lui Moses-El.

Ca urmare a acestei confesiuni, cazul a fost redeschis. Astfel, Jackson a mărturisit că s-a enervat pe femeie în timp ce întrețineau relații sexuale, așa că a lovit-o peste față. Femeia a mărturisit ulterior poliției că se pusese la somn când s-a trezit cu un bărbat care o strângea de gât și care a violat-o.

L.C.Jackson nu a fost condamnat, însă poliția a descoperit că acesta violase o altă femeie, cât și pe fiica acesteia, la câțiva kilometri de locul unde a avut loc prima agresiune. Astfel, cazul va fi judecat din nou, iar Moses-EL a fost eliberat pe cauțiune.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO