Un bărbat a oprit internetul în tot satul timp de 18 luni cu un televizor vechi. „Se întâmpla la 7 fix”

Dată publicare: 23-09-2020 09:31
Dată actualizare: 23-09-2020 09:56


Televizor

Misterul ditr-un sat din Țara Galiilor, care rămânea fără internet în fiecare zi de la 7 dimineața, a fost elucidat după 18 luni, când s-a descoperit că de vină era un televizor vechi, scrie BBC.

Un localnic din Aberhoasan nu știa că televizorul său vechi emite un semnal care afectează toată rețeaua de internet din sat.

Compania de cablul a încercat să rezolve problema prin înlocuirea cablurilor, însă această soluție nu a funcționat. Nedumeriți, inginerii au început o anchetă și au reușit să identifice problema abia după ce au folosit un dispozitiv cu ajutorul căruia au găsit sursa semnalului.

"Se întâmpla în fiecare dimineață, la ora 7 fix. Dispozitivul nostru a detectat un semnal puternic în sat", a declarat inginerul Michael Jones.

Un localnic își pornea televizorul în fiecare zi la 7 dimineața, iar interferențele electromagnetice emise de aparat afectau semnalul de internet din tot satul.

Localnicul a promis că nu va mai folosi televizorul, astfel că acum oamenii din sat nu mai au probleme cu semnalul la internet. Potrivit inginerilor, problema nu s-a mai repetat de atunci.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO