Povestea emoționantă a unui cuplu. S-au cunoscut în timpul izolării din Italia, pe balcoane și vor să se căsătorească

Ultima actualizare: 22-09-2020 22:35
cuplu
Instagram

Un bărbat și o femeie din Italia plănuiesc să se căsătorească, după ce s-au cunoscut în timp ce se aflau pe balcoanele lor, în timpul izolării care a cuprins aproape întreaga țară.

Paola Agnelli în vârstă de 40 de ani și Michele D’Alpaos de 38 de ani au locuit vizavi unul de altul timp de mulți ani, dar au reușit să se vadă pentru prima dată în martie, când au fost impuse restricțiile, ca urmare a epidemiei de coronavirus, transmite Metro.

Paola a povestit că l-a întâlnit pe Michele în timp ce se aflau pe balcoanele lor și cântau alături de alte persoane într-un concert inedit ce avea rolul de a ridica moralul oamenilor care nu aveau voie să-și părăsească casele.

Amândoi au declarat că a fost vorba de dragoste la prima vedere.

„Atmosfera a fost atât de romantică”, a mai adăugat Paola.

La scurt timp după concert, Michele a căutat profilul de Instagram al Paolei, începând de atunci să-și trimită mesaje în fiecare zi.

„În noaptea aceea am vorbit până dimineață. Ne-am dat seama că împărtășim aceleași valori și că acestea ar fi o bază solidă pentru o relație. Amândoi suntem oameni hotărâți, dar și amabili și sensibili”, a mai spus Michele.

Cei doi nu s-au putut întâlni față în față din cauza restricțiilor, continuând să comunice doar folosindu-se de rețelele de socializare. După două luni au reușit să se întâlnească într-un parc, iar în prezent plănuiesc să se căsătorească.

„Cu siguranță ne căsătorim. Tot ce trebuie să facem este să stabilim data. Avem în vedere o petrecere pe terasa de pe acoperișul clădirii mele, ceea ce s-ar potrivit, ținând cont că ne-am întâlnit prima dată pe balcoane”, a mai spus Paola.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!