Tată și fiu, condamnați la 15 ani de închisoare după ce au ucis și mâncat un fost polițist

Ultima actualizare: 13-05-2020 10:48
Tată și fiu, condamnați la 15 ani de închisoare după ce au ucis și mâncat un fost polițist
Profimedia

Un tată și fiul său au fost condamnați la 15 ani de închisoare după ce i-au tăiat capul unui fost polițist și i-au mâncat restul corpului.

Ucrainienii Maxim și Yaroslav Kostyukov, în vârstă de 42 și respectiv 21 de ani, au fost condamnați pentru uciderea lui Yevgeny Petrov, în vârstă de 45 de ani, conform The Sun.

Cei trei erau împreună și au început să se certe pe tema conflictului dintre forțele pro-ruse din estul Ucrainei și forțele de la Kiev.

Fiul l-a ținut pe Petrov în timp ce tatăl său l-a înjunghiat de două ori în piept. Apoi, Yaroslav l-a decapitat pe fostul ofițer de poliție și a tăiat bucăți de carne, precum și inima, rinichii, ficatul și alte organe interne.

Yaroslav a mărturisit în timpul procesului că a gătit carnea și i-a servit-o unui om fără adăpost pe nume Yura. Ulterior, bărbatul și-a modificat declarația și a spus că Yura nu a consumat carnea, deoarece i s-a făcut rău după prima mușcătură.

Autoritățile au în schimb dovezi clare că cei doi sunt canibali și au gătit și mâncat victima.

Canibalismul nu este inclus în codul penal din Ucraina

 

„Nu există infracțiunea de canibalism în Codul Penal din Ucraina. De aceea autoritățile nu au putut include această acuzație în proces”, a spus procurorul Oksana Karnaukh.

„I-am condamnat pentru crimă cu circumstanțe agravante și posesie ilegală de arme”, a adăugat procurorul.

Cadavrul decapitat a fost găsit în apropierea subsolului unui bloc de apartamente din orașul Saltivka și a fost descoperit de locatari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO