Tânără majoretă, răpită pentru a fi obligată să se prostitueze. Cine e suspectul

05-11-2018 11:26


Fata rapita

Un bărbat din Manhattan, care se dădea drept rapper, a fost arestat în cazul dispariţiei unei foste majorete din Pennsylvania și care ar fi fost victima unui trafic de persoane, relatează Daily Mail.

Corinna Slusser, o fostă majoretă de 20 de ani, se mutase la New York cu puţin timp înainte de dispariţie pentru a studia marketingul, ea fiind văzută ultima oară pe 20 septembrie 2017.

Principalul suspect în acest caz este Ishi Woney, un proxenet în vârstă de 23 de ani, care se dădea drept rapper şi care a fost arestat de FBI.

Foto: Corinna Slusser, fata dispărută

"Sper ca această arestare va conduce către alte lucruri", a declarat Sabina Tuorto, mama fetei dispărute, care de un an de zile îşi caută fiica.

"Îmi vreau fiica găsită", a mai declarat mama fetei.

Potrivit Daily Mail, care-i citează pe anchetatori, Ishi Woney s-ar fi întâlnit cu victima la un hotel frecventat de prostituate, unde ar fi vându-o unei părţi terţe. Anterior acelui episod însă, victima ar fi avut şi o dispută cu rapperul.

Foto: Ishi Woney, principalul suspect în cazul dispariţiei fetei (sursă foto: LinkedIn)

În plus, la data la care ar fi vândut-o pe Corinna Slusser, rapperul mai trafica o victimă, care pe reţelele de socializare i se adresă cu "Daddy" (Tăticul) şi care ar fi devenit geloasă pe Corinna Slusser.

Foto: Corinna Slusser, fata dispărută

Rapperul ar fi pus şi o reclamă online care le viza pe cele dooă fete și care preciza: "Întotdeauna gata de distracţie! Vă rog fiţi RESPECTUOŞI & discreţi, pachetul total de abilitaţi care vă vor face să vă topiţi".

Un indiciu care i-a condus pe anchetatori la rapper au fost cele 806 de mesaje pe care le-a schimbat cu victimă în apropierea datei dispariţiei.

În situaţia în care va fi găsit vinovat, rapperul riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO