Tânăra care nu poate avea permis de conducere, din cauza certificatului său de naștere

13-09-2019 13:44


Tânăra care nu poate avea permis de conducere, din cauza certificatului său de naștere

O adolescentă de 16 ani nu poate obține permisul de conducere provizoriu, din cauza certificatului său de naștere.

Rebecca Spillane este o femeie din Marea Britanie, care spune că deține trei copii după certificatul de naștere al fiicei sale, Hannah, însă numai unul dintre ele este bun.

În urmă câțiva ani, un oficiu de înregistrare a făcut o greșeală care acum o împiedică pe Hannah să își conducă scuterul primit cadou. Mai mult, adolescenta nu poate avea nici pașaport.

Rebecca spune că oficiul de înregistrare va remedia eroarea, însă acest lucru ar putea să dureze chiar și șase luni, potrivit Mirror.

Hannnah nu a avut certificatul greștit de la naștere. Problema a apărut în momentul în care fata a avut nevoie de un nou certificat de naștere, după ce mama sa s-a căsătorit cu tatăl ei. Atunci, data de naștere a adolescentei a fost scrisă greșit.

Noul certificat a fost ținut într-un plic și nu a fost verificat până când Hannah a avut nevoie să își dea examenul pentru obținerea permisului de conducere.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO