Supraviețuire miraculoasă a unui tânăr, după ce a căzut de la etajul 13. Ce l-a salvat


Ultimul update: Luni 18 Februarie 2019 16:05
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019 15:55
Categorie: Stiri Diverse
Ambulanta Taiwan

Un tânăr de 17 ani din Taiwan a supraviețuit, după ce a căzut de la etajul 13. El s-a prăbușit peste o mașină oprită la semafor, în New Taipei.

Incidentul s-a petrecut după amiază, iar poliţia tratează cazul ca pe o posibilă sinucidere, legată de presiunea universitară, ceea ce, după cum a explicat familia, s-a adăugat unei stări de depresie, informează publicația locală Lienhe, citată de EFE.

Lu a căzut deasupra unei maşini care se oprise la semafor şi nu prezenta semne de viaţă la sosirea personalului medical al ambulanţei, însă tânărul şi-a revenit la spital, iar viaţa lui este în prezent în afara oricărui pericol, potrivit Agerpres.

Şoferul maşinii a chemat imediat poliţia şi serviciile medicale. Potrivit sursei citate, el a fost profund tulburat de cele întâmplate.

Medicii de la Spitalul Shuangho, care i-au acordat primele îngrijiri lui Lu, au fost uimiţi să vadă că băiatul a supravieţuit, precizând că el nu a suferit decât câteva laceraţii la picioare, mai multe fracturi de coaste şi un pneumotorax, datorită faptului că autoturismului a amortizat şocul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO