Motivul pentru care o pisică este "atracția turistică" a unei gări din Israel


Ultimul update: Luni 18 Februarie 2019 10:14
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019 08:18
Categorie: Stiri Diverse

O pisică din Israel a devenit celebră pentru locul pe care şi l-a ales să se odihnească: un aparat de validat bilete de călătorie dintr-o gară.

Aglomeraţia n-o sperie, căci îşi face veacul în gară de când se ştie. Totuşi, nu i-ar strica o casă adevărată, spune şeful gării.

Imaginile au fost filmate pe 30 ianuarie într-o gară din centrul Israelului şi între timp au adunat peste cinci milioane de vizualizări şi peste 45.000 de distribuiri.

Pisica numită Mitsi se odihneşte impasibilă pe un aparat de validare a biletelor de călătorie. Unii zâmbesc şi o mângâie, alţii parcă nici n-o văd, semn că nu e o privelişte ieşită din comun. Iar şeful de gară confirmă.

Şef de gară: "Mitsi e la noi de vreo doi ani. A venit aici, deşi s-a născut undeva în zonă, iar noi toţi avem grijă de ea. Îi aducem mâncare şi jucării."

Filmuleţul viral a făcut-o cunoscută pe Mitsi nu doar printre localnicii navetişti. Acum o recunosc şi străinii.

Turist străin: "Cred că e pisică pe care am văzut-o pe internet. Stătea foarte confortabil acolo, cred că e foarte îndrăzneaţă. E o pisică frumoasă."

O gară nu e totuşi cel mai potrivit loc pentru o pisică, iar personalul profită acum de celebritatea lui Mitsi ca să-i caute un cămin sigur şi iubitor.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pisoi căzut într-un puț adânc de 6 metri, salvat de pompieri
O pisică a supraviețuit miraculos după ce a fost găsită înghețată
VIDEO PROTVPLUS.RO