Focuri de armă în Galați. Polițiștii au urmărit un șofer care nu a oprit la semnale

Ultima actualizare: 23-11-2021 17:55

Urmărire cu focuri de armă în centrul Galațiului. Un echipaj de la Poliția Rutieră a încercat să oprească o mașină, însă șoferul a întors și a demarat pe interzis, pe o stradă cu sens unic.

Peste câteva sute de metri, autoturismul a izbit o clădire, iar cei doi bărbați aflați înăuntru au fugit. În încercarea de a-i opri, o polițistă a tras cu pistolul din dotare.

Unul dintre cei doi indivizi aflați în mașină a fost capturat și dus la audieri, la Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Anchetatorii încearcă acum să afle care dintre cei doi bărbați se afla la volan și din ce motiv a ales să fugă de polițiști.

Operațiunea, demnă de un film de acțiune, s-a declanșat în momentul în care șoferul a refuzat să oprească la semnalele agentului.

Martor: "A tras poliția, că nu putea să-i prindă. Ei au intrat acolo, în stâlpul ăla, acolo."

Gabriela Costin, purt. de cuv. IPJ Galați: "A pătruns pe Strada Domnească, pe sens interzis și, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unei clădiri degradate. Cei doi bărbați aflați în autoturism au fugit prin spatele clădirii, fiind urmăriți de polițiști, care au folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical."

Polițiștii l-au identificat și pe cel de-al doilea bărbat aflat în mașină și spun că e doar o chestiune de timp până când îl vor reține. Cel mai probabil, cel care era la volan nu avea permis de conducere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO