Doi polițiști locali, reținuți după ce au bătut un om al străzii și au vrut să-i dea bani să renunțe la acuzații

Ultima actualizare: 23-11-2021 19:34
Doi polițiști locali, reținuți la Cluj-Napoca,...
Doi polițiști locali, reținuți după ce au bă...

Doi polițiști locali din Cluj-Napoca au fost reținuți, după ce au bătut și batjocorit un om al străzii.

Totul s-a aflat după ce în spațiul public a apărut o filmare în care cei doi au încercat să-l convingă pe bietul om să renunțe la acuzații în schimbul unei sume de bani.

Epsiodul s-ar fi petrecut în luna iunie a anului trecut. După ce au încercat să îl legitimeze pe omul străzii și nu au reușit, cei doi s-ar fi enervat la culme și l-au bătut pe bietul om.

Când și-au dat seama că i-au rupt mâna, au decis să îl urce într-o mașină și să scape de el. L-ar fi abandonat lângă o pădure din Cluj-Napoca, acolo unde după ceva timp a fost găsit de un șofer. Când l-a văzut în ce stare era, bărbatul care a oprit să îl ajute a sunat imediat la 112. Ajuns la spital omul a povestit tot ce i se întâmplase. Când au aflat că împotriva lor a fost depusă o plângere, cei doi polițiști locali au mers să îl caute pe bărbat.

În imaginile filmate chiar de unul dintre cei doi se vede cum aceștia încearcă să îl mituiască pe bărbat cu 500 de lei pentru a renunța la plângere. Filmarea a ajuns însă și în posesia procurorilor. Luni, cei doi polițiști locali au fost reținuți, iar pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate, purtare abuzivă și tâlhărie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO