Șarpe Boa filmat în timp ce devora un porumbel. VIDEO


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 06 August 2018 17:22
Categorie: Stiri Diverse
sarpe boa, porumbel,

Un șarpe tropical a fost filmat și fotografiat în timp ce se hrănea cu un porumbel, chiar pe o stradă din estul Londrei, sâmbătă dimineața, relatează BBC.

Dave Fawbert, unul dintre cei care au surprins momentul, a crezut că șarpele Boa era un animal de companie abandonat. El a descoperit reptila pe trotuar între o mașină parcată și un rând de magazine când a auzit un trecător țipând. Ulterior, mulțimea s-a adunat pentru a vedea ce se întâmplă.

"A fost foarte tare. Nu vezi niciodată așa ceva. Nu m-am speriat pentru că se mișca încet și era încolăcit în jurul porumbelului său. Doar încerca să-l mănânce, nu-i păsa de oameni. Apoi, cineva l-a ridicat de coadă și l-a pus într-o cutie de carton”, a declarat Rachel Garland, care a filmat momentul.

Mulți au descris animalul ca fiind un Piton, însă cei de la Protecția Animalelor au confirmat că este un șarpe Boa.

Inspectorul Rebecca Bedson, care a îndepărtat reptila, a spus că își dorește să afle cum a ajuns reptila într-o situație atât de periculoasă. Aceasta putea fi lovită de o mașină sau atacată de un alt animal.

Reprezentanții protecției animalelor spun că multe persoane nu au idee ce angajament își iau atunci când adoptă un astfel de animal, iar acest lucru duce la sute de reptile ce au nevoie să fie salvate, în fiecare an.

Potrivit BBC, șarpele se află acum într-un centru pentru animale.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO