S-a sinucis după ce a fost hărțuit pentru că și-a făcut o prietenă. VIDEO

22-08-2019 18:11


S-a sinucis după ce a fost hărțuit pentru că și-a făcut o prietenă - 3

Un bărbat din SUA s-a sinucis după ce a fost hărțuit de mai multe persoane pentru că avea  o relație cu o femeie transexuală. 

Maurice Willougby, în vârstă de 20 de ani, a început să fie hărțuit atât în mediul online, cât și pe stradă, după ce a vorbit deschis despre relația sa cu Faith Palmer, o femeie transexuală.

Un clip postat pe Twitter arată cum un grup de bărbați îi adresează injurii, la scurt timp după ce Maurice anunțase într-un live pe Facebook că a început o relație cu Faith, scrie Metro.co.uk.

„Nu-mi pasă că nu s-a născut femeie, ea este o femeie pentru mine și îi iubesc toate defectele. Dacă îi auziți povestea, este motivantă. Sunt fericit și ar trebui să fiți și voi fericiți pentru mine”, a scris bărbatul pe Facebook înainte să se sinucidă.

Se pare că bărbatul a ales să își pună capăt zilelor la scurt timp după ce s-ar fi despărțit de Faith, spune reprezentantul unui grup care protejează drepturile transexualilor.

Prietenii lui Maurice spun că acesta se confrunta de mai multă vreme cu problem psihice, printre care și depresie și era dependent de droguri.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: metro.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO