Românii care au petrecut Ziua Națională la Băile Felix au avut parte de un adevărat festin culinar

Ultima actualizare: 01-12-2021 13:37

Sunt și români care au ales să petreacă Ziua Națională într-un cadru relaxant. La Băile Felix, hotelurile au fost aproape pline, iar cei care au venit aici nu au regretat. Pe lânga băile cu apă termală, au avut parte și de un răsfăț culinar.

Peste 90% din camerele de hotel din Băile Felix au fost ocupate de turiști. Români din toate colțurile țării au ales să își petreacă mini-vacanța aici, la izvoarele cu apă termală.

Cui nu i-ar plăcea? Apă caldă, mâncare, băutură, distracție. Ce poate să fie mai bun?”, spune un turist.

Venim foarte des, în timpul anului, dar la 1 Decembrie, în mod deosebit, pentru că ni se pare spiritul patriotic foarte dezvoltat aici”, spune o turistă.

Ne bucurăm că în acest sejur, de 1 Decembrie, hotelul nostru este plin, avem clienți din toată țară. Le-am organizat un festin culinar, o masă tradițională, aici, în curtea hotelului”, a explicat Dumitru Fechete, directorul unui complex balnear.

Gazdele s-au pregătit, la fel ca în fiecare an, cu bucate care mai de care mai apetisante. A fost sacrificat un godac de 250 de kilograme, iar vedetă a fost, din nou, șoriciul proaspăt.

Este ceva foarte, foarte, foarte bun. Șoriciul, prima dată, l-am gustat și chiar am gustat și din astealalte, este foarte gustos”, spune un turist.

Turiștii au plătit între 1200 și 1500 de lei pentru un sejur de 3 sau 5 zile, în care au fost incluse și masă tradițională și ședințele de SPA sau de masaj. Și pentru că festinul să fie complet, nu a lipsit de pe mese palinca de prune.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO