"Regele Telefoanelor", prins în Elveția. Românul furase smartphone-uri de 100.000 euro

Ultima actualizare: 26-10-2019 12:41
AFP

Un român a fost supranumit "Regele telefoanelor" în Elveția, după ce a reușit să fure peste 150 de smarphone-uri dintr-un magazin, el primind o condamnare de trei ani de închisoare pentru faptele sale.

Românul a fost condamnat de tribunalul corecțional din La Côte la 36 de luni de închisoare și interdicția de a intra pe teritoriul Elveției timp de 10 ani, scrie www.24heures.ch. El urmează să fie expulzat în România.

Bărbatul este acuzat că a comis trei furturi în același magazin din centrul orașului Nyon, într-un interval de două luni. El a reușit să sustragă 152 de telefoane mobile, a căror valoare se ridica la aproximativ 100.000 de euro.

Românul avea mai multe condamnări la activ. Potrivit sursei citate, acesta a primit șapte condamnări în Elveția, șase în România, una în Franța și una în Olanda.

Bărbatul este acuzat și că a provocat pagube într-o celulă în care a stat încarcerat, dar și de trafic de droguri și încălcarea legii imigrației.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri