Pedeapsa primită de medicul român din UK care le spunea pacienţilor să stea "în poziţia George Michael"

26-10-2019 12:19

medic

Un chirurg român în vârstă de 60 de ani și-a pierdut dreptul de practică în Marea Britanie, în urma comportamentului nepotrivit față de pacienți.

Dr. Șerban Ioan Gheorghiu își punea pacienții să stea în „poziția George Michael” pentru colonoscopii, relatează Daily Mail.

De mai multe ori, în timpul endoscopiilor și colonoscopiilor, medicul le adresa pacienților comentarii cu tentă sexuală.

Românul, tatăl a doi copii, a fost suspendat de mai multe ori din aceleași motive, dar nu și-a corectat comportamentul.

Doctorul ar fi făcut referință la cântărețul care a murit în decembrie 2016 „de cel puțin 15-20 de ori”, au spus membrii Colegiului Medicilor care au analizat cazul.

Gheorghiu, care s-a mutat din Cluj în Marea Britanie în anul 1992, a fost acuzat și că adresa injurii și comentarii denigrante altor doctori și pacienților săi.

Una dintre asistentele care lucra cu el a declarat în cadrul anchetei că a fost făcută să plângă de mai multe ori de comportamentul medicului.

Românul a declarat că lucrurile pe care le spune sunt considerate jignitoare din cauza „diferențelor culturale” și nu a dat semne că regret faptele.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO