Război între interlopii din Iași anunțat pe Facebook: "Noi venim cu furci, cu topoare, cu coase". VIDEO

Ultima actualizare: 30-12-2021 12:00
Ion Gangal facebook
Facebook.com

Ion Gangal, cunoscut drept liderul unei grupări interlope din Iași, a făcut o transmisiune pe Facebook prin care anunța ceea ce pare o provocare pentru alte grupări locale.

Acesta nu a spus clar ceea ce are de gând să facă, doar că are de gând să se răzbune, după ce anumite persoane “s-au luat” de trei femei din familia sa, notează Bună Ziua Iași. 

„Eu vreau să ajungă live-ul ăsta la cine trebuie, se știu cei vinovați! Bă’, voi, ăștia, care v-ați luat de 3 femei! Trebuie să plătiți de la cel mai mic, până la cel mai mare. Nu rămâne așa! Eu nici numele nu vi-l pronunț, că nu vreau să vă dau valoare. Voi vreți să vă faceți nume pe spatele nostru. Nu aveți cum, noi am muncit pentru numele ăsta. Știe tot Iașul și toată România că eu am stat 25 de ani la pușcărie. Eu n-am intrat pentru găinării, am intrat pentru că am bătut, am tăiat și am omorât”, a spus Ion Gangal, în transmisiunea LIVE de pe Facebook.

Acesta a precizat că nu se teme să ajungă, din nou, la închisoare.

„Eu, dacă mă duc la pușcărie, mă duc ca la mine acasă. Pot să stau și pe viață, dar cu voi nu rămâne așa! Vine fratele meu acasă și vorbesc cu el, vedem ce facem, pentru că nu iau eu decizii singur! Dar ascultați ce spun: nu rămâne așa! Dacă v-ați luat de 3 femei… Ați avut noroc că nu eram acolo. Vă dădeam cu cioatele astea ale mele de vă băgam în mormânt”, a continuat el.

Mai mult, bărbatul a transmis că nu se gândește la o confruntare minoră, ci la una care implică furci și topoare.

„Noi suntem din neam de lingurari, noi nu venim cu spray-uri, noi venim cu furci, cu topoare, cu coase. Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie. La urmă se vede. Noi cu Poliția nu avem nimic, să-și facă treaba. Eu nu mai am zi și noapte somn. Pe o parte din voi vă cunoaștem, vă știm, dar o să-i aflăm pe toți. Toți 60 care ați fost pe 3 femei, ați scos cuțitul la ele. Dacă erați niște țigani deștepți și cu capul pe umeri, nu se ajungea aici”, a spus în final Ion Gangal.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO