Pui de cihuahua, abandonat pe aeroport. Povestea tristă a stăpânei sale

Dată publicare: 26-09-2017 08:04
Dată actualizare: 01-10-2017 18:28


Un pui de chihuahua din Statele Unite a ajuns subiect de ştire cu o poveste de viaţă înduioşătoare, după ce a fost abandonat pe un aeroport de stăpa lui.

Chewy a ajuns subiect de ştire după ce a fost abandonat în aeroportul din Las Vegas. Puiul de chihuahua avea alături şi o foaie cu un text scris de mâna: "Stăpână mea a scăpat dintr-o relaţie abuzivă şi nu şi-a permis să mă ia şi pe mine în avion". Căţelul părea să poarte şi el urmele violenţei.

"Avea un cucui zdravăn în lateralul capului şi îl durea rău mandibulă", spune Patricia Montano, cea care l-a găsit.

Chewy a fost dus la un adăpost şi a primit îngrijiri, apoi a ajuns în grijă unei voluntare, care i-a fost părinte adoptiv, pentru o perioada. Acum, la trei luni de când a fost găsit în aeroport, căţelul e sănătos şi plin de energie.

Povestea lui Chewy a ajuns în Washington Post, în revista People şi chiar la BBC. Şi mii de oameni s-au arătat interesaţi să-l adopte. "Cred că povestea lui a impresionat pe toată lumea şi a atras atenţia asupra violenţei domestice", susţine Patricia Montano.

Îngrijitorii de la adăpost au fost cei care au selectat în cele din urmă o familie care să-l ia în grijă pe jucăuşul Chewy. În tot acest timp, stăpână lui a păstrat tăcerea...

"Nu ne-a contactat, dar înţeleg de ce. Se află într-o situaţie groaznică. Sau cred că a aflat că Chewey e bine şi e un băiat fericit."

Cei care s-au ocupat de Chewy au profitat de popularitatea oaspetelui şi au organizat o strângere de fonduri. Cu banii obţinuţi vor să mărească adăpostul, că să poată ajută mai mulţi căţei abandonaţi.


VIDEO PROTVPLUS.RO