Primul lucru făcut de un cuplu care a câștigat 115 milioane de lire sterline, la loto


Ultimul update: Vineri 04 Ianuarie 2019 14:08
Data publicarii: Vineri 04 Ianuarie 2019 13:57
Categorie: Stiri Diverse
loterie

Marele premiu în valoare de 115 milioane de lire sterline la loteria EuroMillions de Anul Nou a fost câştigat de un cuplu din comitatul Armagh din Irlanda de Nord, a anunţat vineri operatorul Camelot, citat de Press Association.

Frances şi Patrick Connolly, care au câştigat jackpot-ul de 114.969.775,70 lire sterline, au declarat că vor alcătui o listă cu membri ai familiei şi prieteni cu care vor împărţi această sumă.

Cei doi au menţionat că lista se ridică la cincizeci de persoane - acestea neştiind încă despre norocul iminent.

''Este o sumă imensă şi vrem să avem un impact uriaş asupra vieţii persoanelor pe care le cunoaştem şi pe care le iubim, dar şi asupra viitorului nostru'', a declarat Frances Connolly.

''Câştigul ne oferă oportunitatea de aduce schimbarea pentru familia şi prietenii noştri. Întotdeauna am sperat că vom câştiga într-o bună zi la loterie, însă am crezut că atunci când acest lucru se va întâmpla vom nimeri numerele (extrase) împreună cu alţii - nici în cele mai nebuneşti vise ale mele nu m-am gândit că vom câştiga aproape 115 milioane de lire'', a adăugat ea.

La rândul său, Patrick Connolly a declarat că acest câştig i se pare ''ireal''. Cei doi soți au mai povestit că primul lucru pe care l-au făcut după ce au aflat fericita veste a fost să bea o cană de ceai și să se retragă la culcare, scrie The Sun.

Alţi zece jucători au câştigat câte 1 milion de lire sterline la tragerea de Anul Nou.

Numerele câştigătoare au fost 1, 8, 11, 25, 28, iar numerele speciale EuroMillions Lucky Star au fost 4 şi 6.

În iulie 2011 soţii scoţieni Colin şi Chris Weir au devenit cei mai norocoşi europeni din istorie, câştigând la loterie peste 161 milioane de lire sterline. Ei au acceptat să facă o poză cu cecul pentru această sumă, iar o săptămână mai târziu au fost nevoiţi să se mute după ce apartamentul lor a fost luat cu asalt de oameni care le cereau bani.

Sursa: News.ro

Suma fabuloasă pe care a câștigat-o un britanic la loterie, de Anul Nou
Suma fabuloasă pe care a câștigat-o un britanic la loterie, de Anul Nou
Suma fabuloasă pe care a câștigat-o un britanic la loterie, de Anul Nou
VIDEO PROTVPLUS.RO