Povestea tragică a unei femei însărcinate. A stat în izolare, însă a murit de Covid-19 după ce a participat la o petrecere

Ultima actualizare: 26-08-2020 17:51
Gravida
Shutterstock

O femeie însărcinată din Brazilia a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus în timpul unei petreceri, organizate pentru „dușul bebelușului”.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, care și-a petrecut cea mai mare parte din timpul sarcinii în izolare, a murit din cauza coronavirusului, după ce i-a fost organizată o petrecere surpriză pentru „dușul bebelușului”, fără să se cunoască faptul că unul dintre invitați avea Covid-19, transmite Daily Star.

Aceasta ar fi avut mare grijă pentru a nu se infecta cu virusul, însă colegii săi de la muncă au decis să-i organizeze o petrecere surpriză.

Unul dintre invitați ar fi avut boala, însă era asimptomatic.

„La scurt timp după aceea, invitatul începuse să se simtă rău și i-a anunțat pe toți cei care au participat la petrecere. Din păcate, sora mea a fost una dintre cei infectați”, a povestit fratele femeii.

La trei zile după petrecere, femeia a fost dusă de urgență la spital, unde a întâmpinat probleme din cauza faptului că spitalul era plin în acel moment.

Aceasta a trebuit să nască prematur, pentru ca bebelușul ei să poată fi salvat.

„După naștere, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit. Chiar și doctorii au spus că este din ce în ce mai bine. După aceea, a început să-i fie tot mai rău, virusul a suferit o mutație și nu a mai putut supraviețui”, a mai spus fratele ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO