Povestea celor 3 elevi care au salvat un bărbat care voia să se sinucidă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 31 Martie 2018 12:40
Categorie: Stiri Diverse
politisti UK

Trei elevi din Marea Britanie au ajuns eroi după ce au dat peste un bărbat care voia să se sinucidă, pe care l-au savat până la venirea ajutoarelor.

Potrivit Daily Mail, copiii au 12, 13 și 14 ani și au salvat un bărbat care avea o frânghie în jurul gâtului, și care se pregătea să sară de pe un pod.

Întâmplarea a avut loc în septembrie 2017, în timp ce tinerii se întorceau de la școală.

Devonte Cafferkey și Sammy Farah l-au ținut de vorbă pe bărbat, în timp ce Shawn Young a sunat după ajutoare.

Acum, toți 3 elevii vor primi aprecieri din partea statului.

”Da, noi am fost primii care am ajuns acolo. L-am convins să nu sară. Iar el plângea. Noi am spus: Ai familie și toate cele, nu merită să faci asta”. - a povestit Devonte Cafferkey

Adolescenții au fost ajutați de o femeie de 47 de ani, Joanne Stammers, care suferă de o boală rară a sângelui, așa numitul sindrom Klippel-Trénaunay, care o împiedică să muncească.

Cu toate acestea, ea a sărit în ajutorul copiilor și l-a ținut un timp pe bărbatul cu tendințe sinucigașe, timp care i s-a părut ”o veșnicie”.

De altfel, după această întâmplare, ea a rămas cu urme pe brațe, din cauza încleștării bărbatului. Un alt bărbat, James Higlett, a ajutat și el la salvarea victimei.

Toți 5 vor primi aprecieri din partea Royal Humane Society.

La știri vedem destul de des informații negative despre tineri, așa că e bine să vedem și ceva pozitiv. Toți sunt foarte tineri și mă minunez despre cum s-au descurcat. De fiecare dată când vorbesc cu ei aflu ceva nou despre această întâmplare. De exemplu, faptul că bărbatul leșinase și era foarte greu pentru ei să-l țină. N-am știut despre asta decât recent”, a declarat mama lui Devonte.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO