Pensionar, în culmea fericirii, după ce și-a întâlnit dragostea online. Cui i-a trimis de fapt 22.000 euro


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 25 Noiembrie 2018 13:58
Categorie: Stiri Diverse
pensionar online

Un stomatolog pensionar a fost înșelat cu peste 22.000 de euro de așa-zisa iubită africană pe care a cunoscut-o online.

Smitten Simon Frost, 75 de ani, a crezut că a dat lovitura în ziua în care a cunoscut-o pe Eva, o tânără superbă, mai ales că aceasta s-a arătat dispusă să se căsătorească cu el, relatează Daily Mirror.

Până să o întâlnească personal, bărbatul și-a admirat ”iubita” în fotografii. Nu știa încă că pozele erau cu Briana Lee, o actriţă de filme pentru adulți, ale cărei imagini sunt deseori folosite de escroci.

Simon a vrut să-și găsească fericirea online după l-a părăsit soția.  Și-a făcut profil pe un site matrimonial, iar după două luni a cunoscut-o pe Eva, ”asistentă medicală într-un spital din Accra, Ghana”.

Eva i-a trimis o fotografie şi Simon s-a îndrăgostit pe loc. N-a fost greu de convins să-i trimită femeii bani. În total, i-a trimis 22.000 de euro.

În august 2018, cei doi ar fi trebuit să se întâlnească în Marea Britanie. Evident, Eva nu a venit la întâlnire şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.

Simon a acceptat să-și spună povestea ca să-i prevină și pe alți bărbați care fac pasiuni pentru femei cunoscute online. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Daily Mirror

I-a promis titlul de ”Miss” dacă va face sex cu el. Ce decizie a luat tânăra
VIDEO PROTVPLUS.RO