Operațiune de salvare neobișunuită. Cum au salvat o pisică rămasă blocată pe un mal al râului

Ultima actualizare: 11-06-2020 09:14

Operaţiune de salvare neobişnuită pentru Garda londoneză de Coastă.

Au recuperat o pisică, rămasă prizonieră pe un mal al râului Tamisa.

Felina nu voia să se lase salvată, cel mai probabil din cauză că era prea speriată, dar până la urmă a fost adusă cu bine pe mal.

Unde a avut din nou de furcă, de data asta, cu un câine.

Felina neagră ca tăciunele a fost observată pe malul Tamisei de câţiva trecători, care au anunţat Garda londoneză de Coastă.

Salvatorii au sosit cu o barcă şi echipaţi cum trebuie, inclusiv cu căşti pentru că pisica nu avea de gând să se lase prinsă, pur şi simplu. Mâţa le-a dat serioase bătăi de cap: a scăpat de câteva ori din capcana păturii şi la un moment dat părea chiar că va ieşi victorioasă în lupta cu uriaşul în echipament de protecţie.

Ca să scape din calea pericolului, pisica a uitat chiar şi de teama pe care cele mai multe dintre feline o au pentru apă: a vrut să scape prin înot . După câteva încercări nereuşite sub privirile amuzate ale celor care asistau la spectacol de pe dig, salvatorul a capturat-o şi a adus-o în siguranţă, la colegii săi. Nu ştim cu câte zgârieturi s-a ales, în schimbul faptei bune.

Odată ajunsă în barcă, pisica s-a liniştit, deşi salvatorul nu a riscat şi a ţinut-o în continuare strâns în braţe, învelită în pătură.

Felina a fost transportată la mal, apoi scoasă la cea mai apropiată stradă, unde a fost eliberată şi a luat-o la goană ca din puşcă. Nu a scăpat, însă, de pericole. Un câine aflat în apropiere a plecat imediat în urmărirea ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO