O grădină zoologică a pictat un măgar, ca să pară că e zebră

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O grădină zoologică din Egipt este acuzată că ar fi pictat un măgar, astfel încât să arate ca o zebră.

Grădina Internațională din Cairo a ajuns în atenția tuturor, după ce un student a postat o fotografie cu animalul pe rețelele de socializare, iar imaginea a devenit virală, informează BBC News.

Pe de altă parte, directorul grădinii zoologice, Mahmoud Sarhan, susține că animalul nu este un măgar pictat, ci o zebră, deși animalul din fotografie are urechile lungi, asemănătoare cu ale unui măgar, iar dungile sale par decolorate în anumite zone.

Potrivit tânărului, la respectiva grădină zoologică se află doi presupuși măgari care ar fi fost pictați, astfel încât să treacă drept zebre.

Nu este prima dată când o grădină zoologică recurge la un astfel de gest. Și în 2009, o grădină zoologică din Gaza ar fi pictat doi măgari ca să arate ca niște zebre, iar în 2012 un alt zoo din aceeași regiune a recurs la un gest similar din cauza lipsei de animale.

În 2013, o grădină zoologică din regiunea chineză Henan a încercat să prezinte publicului un mastiff tibetan drept leu african, iar în 2017 o grădină zoologică din provincia Guangxi a prezentat publicului pinguini de plastic.

 

مو بس الشهادات مزورة التزوير يطال الحمير. حمار مزور في حديقة الحيوانات في #مصر #القاهرة ????????‍♂️ المشكلة مدير الحيوانات يقول لا مو مزور أنتم ماتعرفون

O postare distribuită de عبيد ???????? (@a3biid) pe

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO