O femeie a strănutat şi a eliminat din nas un inel pe care îl credea pierdut de 12 ani. Cum a fost posibil

Ultima actualizare: 29-01-2019 09:22
Abigail Thompson

Abigail Thompson, o tânără de 20 de ani, a avut parte de o surpriză bizară într-o după-amiază, în timp ce se afla acasă. Femeia a început să strănute în mod repetat, deşi nu era răcită, iar când s-a uitat în şerveţel a rămas blocată.

Tânăra a găsit inelul pe care îl pierdute în urmă cu 12 ani. Îl primise de la mama ei în ziua în care împlinise 8 ani, iar după câteva luni nu l-a mai găsit, fiind convinsă că unul dintre colegi îl furase.

Nu a fost aşa. Micuţul inel a stat 12 ani în nasul fetei, fără ca ea să suspecteze ceva.

"Mama mi-l cumpărase de ziua mea. După câteva luni am realizat că nu îl mai am, l-am căutat şi nimic. Nu m-aş fi gândit niciodată că inelul era atât de aproape de mine, mai exact, în nas", a povestit tânără.

Fata din Marea Britanie s-a speriat când a văzut inelul în şerveţel şi a sunat-o imediat pe mama ei.

Aici puteti vedea inelul!

"Nu am avut niciodată probleme cu respiraţia sau orice altă problemă, de asta nici nu am mers la medic. Mama spune că sigur l-am rătăcit acolo în timp ce stăteam cu degetul în nas, aveam acest obicei când eram mică", a mai spus amuzată fata.

Abigail a mers la medic pentru a se asigura că totul este în regulă.

"Nu mă surprinde, cei mici au acest obicei de-a îşi băga obiecte fie în nas, fie în urechi. Din fericire, nu i-a afectat deloc naşul său respiraţia", a declarat medicul care a consultat-o.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO