O femeie a plătit 2.800 de dolari pentru o shaorma. Cum ar fi fost păcălită


Ultimul update: Miercuri 04 Septembrie 2019 22:03
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2019 21:20
Categorie: Stiri Diverse
Shaorma

O turistă înfometată a descoperit că a plătit 2.800 de dolari pentru o shaorma, după ce ar fi fost păcălită la un fast food din Ierusalim.

Laura Ziff și-a primit în cele din urmă banii înapoi, însă acest lucru s-a întâmplat abia după trei săptămâni, când pățania ei a apărut în presa locală, potrivit Times of Israel.

Proprietarii fast-foodului insistă că tranzacția a reprezentat doar o simplă greșeală, însă un fost angajat al localului susține că este de fapt vorba de o manevră prin care sunt păcăliți turiștii neatenți.

"Este unul dintre motivele pentru care am demisionat. Au început să se joace cu prețurile, e groaznic. Poliția a fost chemată de trei ori de turiști", a povestit fostul angajat.

Potrivit acestuia, fast-foodul nu are un meniu afișat și cere turiștilor 80 de shekeli israelieni pentru o shaorma. Angajații restaurantului profită însă de neatenția clienților care aleg să plătesască cu cardul, astfel că în POS trec suma de 80 de euro sau dolari. 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Times of Israel

VIDEO PROTVPLUS.RO