O femeie a aflat la 70 de ani că nu este de culoare. Secretul ascuns de părinţii ei

27-03-2019 10:54


O femeie a aflat la 70 de ani că nu este de culoare

Caz uluitor în statul american Texas, unde o femeie nu a ştiut până la 70 de ani că nu este de culoare, ci a fost adoptată de un cuplu afro-american.

Verda Byrd din Converse, Texas, a trăit o viaţă întreagă convinsă că e de culoare, la fel ca părinţii ei. Dar, când a împlinit 70 de ani, femeia a aflat că de fapt fusese adoptată, fiind născută într-o familie de albi, Tatăl ei natural părăsise familia, iar mama suferise un accident grav, astfel încât toţi cei 10 copii au fost daţi spre adopţie în anii '40, scrie Daily Mail.

Copila a fost crescută de Ray şi Edwinna Wagner, un cuplu afro-american din clasa de mijloc. Verda spune că toată viaţa s-a considerat un copil negru cu pielea mai deschisă la culoare.

Părinţii au decis să-i spună adevărul abia după ce a izbuncit un scandal în jurul unei activiste pentru drepturile de culoare care doar pretindea că este afro-americană şi a fost demascată de adevăraţii ei părinţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO