O aeronavă care se pregătea de decolare, acroșată de un alt avion, în New York


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie 2017 20:54
Categorie: Stiri Diverse
Avion EgiptAir

Un avion nu a putut decola, după ce o altă aeronavă i-a rupt aripa în timp ce se deplasa pe pistă.

Pasagerii se pregăteau de decolare, atunci când aeronava lor a fost acroșată de aripa unui avion al companiei EgiptAir, scrie Metro.

Speriați, dar și uimiți de ceea ce li se întâmplă, unii dintre pasageri au surprins momentul și au viralizat imaginile pe rețelele de socializare.

Imediat după incident, un autoturism a transportat bucata de aripă, iar pasagerii de la bord au fost conduși în terminal.

Aeronava urma să zboare, marți noapte, de la New York la Londra.

„Zborul nostru VS4 cu ruta New York - Londra a fost avariat după ce rula pe pista Aeroportului JFK, pe data de 27 noiembrie. Siguranța este întotdeauna prioritatea noastră, iar pasagerii și echipajul au fost evacuați în condiții normale”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei aviate.

Cât despre pasagerii care au ratat zborul din cauza avariei, „Arănjăm transport alternativ pentru clienții afectați pentru a le permite să-și continue călătoriile cât mai curând posibil și am dori să le mulțumim pentru înțelegerea lor de care au dat dovadă în timpul întârzierii”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Administrația Federală a Aviației a declarat că celălalt avion implicat ar fi fost zborul 986 al companiei EgiptAir, un Boeing 777, care se îndrepta spre Cairo.

Oficialii investighează incidentul.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO