Nu poate intra în restaurante, pentru că este alergic la dezinfectant. Drama unui copil de 11 ani: „A avut o cădere nervoasă”

Dată publicare: 30-07-2020 23:10
Dată actualizare: 30-07-2020 23:16


dezinfectant

Unui băiat în vârstă de 11 ani din Marea Britanie nu îi este permis să intre într-un restaurant de tip fast-food, pentru că este alergic la dezinfectant.

Băiatul ar suferi de eczemă, o afecțiune a pielii și nu poate folosi dezinfectant, pentru că îi provoacă iritații severe, transmite Daily Star.

În ciuda faptului că mama acestuia i-a spus personalului restaurantului că se poate spăla cu apă și săpun, acesta a refuzat și i-a spus familiei să plece.

„Fiul meu a fost foarte supărat atunci, iar după ce am plecat a avut o cădere nervoasă. Acum este neliniștit de fiecare dată când ne apropiem de un magazin sau restaurant și vede dezinfectant”, a povestit mama lui.

„Siguranța și sănătatea sunt cele mai importante pentru noi și aceasta este abordarea noastră pentru a reduce riscul de transmitere. Toți clienții sunt rugați să folosească astfel de produse înainte de a intra”, a declarat un purtător de cuvânt al restaurantului.

Sursa: Bianca Chirila


VIDEO PROTVPLUS.RO