”Nostradamus din Balcani”. Baba Vanga a prezis cine va fi cel mai puternic om din lume

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
grafitti cu Baba Vanga

Femeia care ar fi ”prezis” atacurile teroriste din 11 septembrie din SUA, cunoscută sub numele de Baba Vanga, a avut o predicție și despre omul care va fi cel mai puternic în toată lumea.

Tabloidul britanic The Sun scrie că femeia a spus la un moment dat că Vladimir Putin va conduce lumea într-o zi, după ce Europa se va transforma într-o ”pustietate”.

Baba Vanga, care a murit în 1996 la 85 de ani, a prezis inclusiv BREXIT-ul, fiind poreclită și ”Nostradamus din Balkani”.

În 1979, în timpul unei întâlniri cu scriitorul Valentin Sidorov, Vanga a spus:

”În timp ce toți se vor topi ca gheața, unul singur va rămâne neatins - Vladimir și gloria sa, gloria Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Totul va fi eliminat din calea ei și nu numai că va rămâne așa, dar el va deveni și liderul lumii”.

Se spune că Baba Vanga ar fi prevăzut atacurile din 11 septembrie 2001, spunând că ”două păsări de oțel” vor ataca ”frații americani”.

La 16 martie 2014, aproape 97% dintre locuitorii Crimeii au votat pentru alipirea acestei la Rusia, într-un referendum care nu a fost recunoscut nici de Ucraina, nici de comunitatea internaţională.

Două zile mai târziu, preşedintele Vladimir Putin a semnat anexarea Crimeii în cadrul unei ceremonii oficiale la Kremlin, o decizie care a fost condamnată în unanimitate de Occident şi care i-a atras Rusiei sancţiuni economice din partea UE şi SUA.

Aproximativ 110 de milioane de ruşi sunt chemaţi duminică la urne duminica pentru a-şi alege preşedintele pentru următorii şase ani, în cadrul unui scrutin cu final cunoscut, deoarece actualul preşedinte al ţării, Vladimir Putin, are asigurată victoria în lipsa unor oponenţi credibili.

Potrivit sondajelor, creditat cu 70% din intenţiile de vot, Putin are garantată victoria, în pofida celor 18 ani de la putere.

 

Parteneri