Motivul incredibil pentru care care o femeie de serviciu s-a trezit cu 100.000 € în cont. Ce a făcut cu banii

04-09-2020 13:06


Motivul incredibil pentru care care o femeie de servici s-a trezit cu 100.000 € în cont. Ce a făcut cu banii

O femeie de serviciu s-a trezit cu 90.000 de lire sterline (100.000 €) în cont, după ce s-a dus la un magazin pentru a cere returnarea a 9 lire sterline, și s-a apucat să cheltuie banii, fără a notifica organizația de caritate care a comis eroarea.

Comfort Konadu, o femeie de serviciu de 52 de ani din Marea Britanie, s-a trezit că are în cont 90.000 de lire sterline, de la organizația caritabilă Royal Mencap Society, după ce anterior a mers la un magazin al asociației pentru a cere returnarea a 9 lire sterline, pentru un produs pe care îl cumpărase.

În loc să anunțe organizația despre eroarea comisă, femeia a cheltuit peste 31.000 de lire sterline într-o singură zi, iar restul sumei, de 59.000 de lire sterline, a transferat-o în conturile copiilor săi, scrie Daily Star.

Banca organizației Royal Mencap Society a reușit să înghețe o parte din fondurile trimise din greșeală femeii, însă a pierdut peste 31.000 de lire sterline.

Trimisă în judecată, Konadu a fost condamnată la doi ani de închisoare, cu suspendare, judecătoarea spunându-i că "a adus rușinea asupra ei și a familiei ei".

Trei dintre membrii organizației caritabile, care se ocupă de persoane cu dezabilități, au fost concediați în legătură cu incidentul.

 

Sursa: BrasovTV

VIDEO PROTVPLUS.RO